ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 20:07
Advert

Hakan Keleş'ten önemli açıklamalar

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, günden güne oturan bir takım oluşturduklarını ve ilk devreyi lider bitirdiklerini ancak asıl önemli olanın Lig’in sonunda sezonu lider olarak bitirmek olduğunu söyleyerek şunları kaydetti.

SPOR
Giriş Tarihi : 16-01-2021 23:53
Hakan Keleş'ten önemli açıklamalar
"

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş,  günden güne oturan bir takım oluşturduklarını ve ilk devreyi lider bitirdiklerini ancak asıl önemli olanın Lig’in sonunda sezonu lider olarak bitirmek olduğunu söyleyerek şunları kaydetti.

“İlk yarıyı lider bitirdik ancak iyi başlamamıştık. Artık günden güne oturan bir kadromuz var takım uyumunu çok iyi sağladık. Bu iyi durum ile birlikte ilk devrenin sonunda da iyi bir grafik yakaladık. 10 maçtır gayet iyi gidiyoruz 6 maçtır gol yemiyoruz. İlk yarıyı lider bitirmek bizim için tabi ki oldukça önemli ancak asıl önemli olan Lig’in sonunda lider olarak bitirmek. Bunun için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. “ şeklinde konuştu.

“KİME NE GÖREV VERDİYESEK YERİNE GETİRDİ”

“Sezon başında mevcut kadromuzda sadece bir oyuncumuzun sözleşmesi devam ediyordu. Onun dışında yaklaşık 17-18 transfer gerçekleştirdik. Bu süreç tabi ki kolay olmuyor yeni bir kadro yapılandırması oluşturuyorsunuz. Burada ciddi bir emek var günlerce yaptığımız çalışmalarımız sonucunda güzel bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Oluşturduğumuz kadro ile güzel bir uyum yakaladık. Şuana kadar gerçekleştirdiğimiz tüm transferlerden oldukça memnunuz hiçbir oyuncumuz ile ilgili bir sıkıntı yaşamadık. Onlara ne görev verdiysek üstlendikleri görevleri layıkıyla yerine getirdiler ve hatta saha içinde onlardan ne istiyorsak hepsini yerine getiriyorlar. Oyuncuları bu gösterdikleri bu başarıdan dolayı bir kez daha kutluyorum.”

“BAŞKANIMIZIN EMEĞİ ÇOK BÜYÜK”

“Takımımız içinde inanılmaz bir uyum havası var. Arkadaşlık içinde süren bir atmosfer yaşıyoruz. Başkanımız da bu konuda gerçekten çok güzel önderlik etti. Oyuncularımızın motivasyonunu artırmak için bütün şehri onların görselleriyle donattı, özel günlerde tüm oyuncularımızı tek tek arayıp günlerini kutladı. Yani bu tarz şeyler çok önemli. Bu takımın bu şekilde bir aile ortamı oluşturmasında kendisinin emeği çok büyüktür.”

“TAKIMIMA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM”

“Şuan transfer tahtamız kapalı. Tabi ki açık olmuş olsaydı bizde birkaç takviye yapmak isterdik. Ama burada en önemli şey kulübün ekonomik sıkıntıları. Bu noktada da bizler antrenörler olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Mevcut oyuncularımızın kapasitelerini artırarak kullanamadığımız oyuncularımızdan daha çok faydalanacağız. Sonuçta elimizdeki mevcut kadro ile Lig’de liderliğe yükselmeyi başardık bu başarıyı onlar getirdi. İkinci devre tabi ki daha zor olacak ancak oyuncularımızın bunu başarabileceğine inancım tam takımıma sonuna kadar güveniyorum.”

“BİZİM ŞANSIMIZ HERESTEN DAHA ÇOK”

“Giresun’da yarım asra yarın bir süredir hasretle beklenen bir özlem var. Bu hasreti dindirmek istiyoruz. Olay bir süreç değil zor tabi ki ancak şansınız ne diye sorarsanız. Şansımızın herkesten daha çok olduğunu düşünüyorum. İnşallah ikinci devrenin ilk maçını yeni stadyumda oynayacağız. Eski stadımızdaki zeminin ağırlığı sebebiyle çok zorluklar çektik. Ancak bu süreçte deplasmanda oynadığımız düzgün zeminli sahalarda oyuncularımızın daha verimli olduklarını gördük. İnşallah Yeni stadımız bizlere uğur gelir ve  Süper Lig yolundaki çıkışımızı burada da devam ettiririz diye düşünüyorum.”

AdminAdmin