ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:14
Advert

Hasan-Kezban Özbek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde İncelemelerde bulundu

Giresun Valisi Serdengeçti, beraberindeki heyetle birlikte Şebinkarahisar Hasan-Kezban Özbek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinigezdi.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 24-01-2024 22:19   Güncelleme : 25-01-2024 09:53
Hasan-Kezban Özbek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde İncelemelerde bulundu

Giresun Valisi Serdengeçti, beraberindeki heyetle birlikte Şebinkarahisar Hasan-Kezban Özbek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini gezdi.

10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen temel atma töreninin ardından açılışa hazırlanan okulu inceleyen Vali Serdengeçti, beraberindeki heyetle birlikte okulu gezdi.

Okulun durumu hakkında detaylı bilgi alarak, hayırsever iş insanları Dursun Aydın Özbek ve Mehmet Aydın Özbek tarafından babaları Hasan Özbek ve anneleri Kezban Özbek adına gerçekleştirilen bu önemli eğitim yatırımını değerlendirdi.

Millî Eğitim Bakanlığı Tip Projesi olarak hayata geçirilen Hasan-Kezban Özbek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, toplam 380 öğrenci kapasitesine sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. 16 derslik, 3 atölye, 3 laboratuvar, çok amaçlı salon, beden eğitimi salonu, idari birimler ve diğer mahalleri içeren Zemin+3 Kat yapıya sahiptir.

Vali Serdengeçti, bu tür eğitim kurumlarının ilçede gençlerin nitelikli bir eğitim almasına önemli katkılar sağlayacağını belirterek, hayırsever iş insanlarına ve projenin hayata geçmesine destek verenlere teşekkür etti.

Çalışmaların hızla devam ettiği belirtilirken, Hasan-Kezban Özbek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açıldığında bölgedeki eğitim kalitesine önemli bir katkı sunması beklenmektedir.

Haber: Giresun Valiliği

HüseyinHüseyin