ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 15:13
Advert

Hasan Turan; “24 yıl önce verilen söz yere düşmedi”

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan; “Taksim’e de medeniyetimizin mührünü Sayın Cumhurbaşkanımızın gayretleri ve öncülüğünde vurduk. 24 yıl önce verilen söz yere düşmedi. Yapımına 4 yıl önce başlanan #TaksimCamii bugün ibadete açıldı. Rabbim cemaatini bol ve daim eylesin.” dedi.

HABER
Giriş Tarihi : 29-05-2021 18:42
Hasan Turan; “24 yıl önce verilen söz yere düşmedi”
"

Taksim Camii açılışına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, açılış sonrası açıklamalarda bulundu. Milletvekili Turan, “24 yıl önce verilen söz yere düşmedi. Taksim’e de medeniyetimizin mührünü Sayın Cumhurbaşkanımızın gayretleri ve öncülüğünde vurduk.” dedi.

 

Hasan Turan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ifadelere yer verdi.

 

“Elhamdülillah...

Taksim’e de medeniyetimizin mührünü Sayın Cumhurbaşkanımızın gayretleri ve öncülüğünde vurduk. 24 yıl önce verilen söz yere düşmedi. Yapımına 4 yıl önce başlanan #TaksimCamii bugün ibadete açıldı. Rabbim cemaatini bol ve daim eylesin.

 

Bu caminin önemini bizden çok müsteşrikler daha iyi bilir. Çünkü #TaksimCamii bir ibadethaneden daha fazlasıdır. Pera’nın, Beyoğlu’nun mukimleri artık her vakit şehadetleri dinin temeli olan Ezan- Muhammediye’yle müşerref olacaklar.

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

 

Cumhurbaşkanımız

@RTErdogan

"Büyük Çamlıca Camii'nin tamamlanması ve Ayasofya'nın yeniden ibadete açılmasının ardından İstanbul'a kazandırdığımız bu üçüncü manevi mirasın, asırlar boyunca şehrimizi bir kandil gibi ışıtacağına inanıyorum."

 

#TaksimCamii

AdminAdmin