ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 18:19
Advert

HEAŞ’ın yeni genel müdürü hemşehrimiz Faruk Kacır oldu

Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ) Yönetim Kurulu’nca alınan karar ile Genel Müdür Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Faruk Kacır oldu.

İSTANBUL
Giriş Tarihi : 05-01-2023 19:01
HEAŞ’ın yeni genel müdürü hemşehrimiz Faruk Kacır oldu

Yaklaşık 4 ay önce göreve gelen Mustafa Karakuş, görevi Faruk Kacır’a devretti.

 

Konuya ilişkin HEAŞ’tan yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

 

Genel Müdürümüz Sayın Mustafa Karakuş Yönetim Kurulumuzca alınan karar gereğince; Genel Müdürlük görevini Sayın Faruk Kacır’a devretmiştir. Sayın Mustafa Karakuş Bey’e görevi süresince şirketimize yaptığı kıymetli katkılarından dolayı HEAŞ Ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Yeni Genel Müdürümüz Sayın Faruk Kacır Bey’e de aramıza hoş geldiniz diyerek, görevinde başarılar diliyoruz.”

 

Kimdir?

 

1982 yılında İstanbul Beyoğlu’nda doğan Faruk Kacır, orta ve lise öğrenimini Sarıyer İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü lisans eğitiminin ardından, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında da Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

 

Üniversite öğrenimi sırasında uluslararası petrol ve danışmanlık şirketlerindeki stajlarının ardından 2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nda Halkla İlişkiler Uzmanı olarak meslek hayatına başladı.

 

2008 yılında göreve başladığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ’de sırasıyla İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Pazarlama Satış Müdürlüğü, Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttükten sonra 2016-2019 yılları arasında Genel Müdür olarak görev yaptı.

 

Temmuz 2020’de PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Kacır, Aralık 2022 itirabiyle HEAŞ’a genel müdür olarak atandı. Kacır, evli ve iki çocuk babası.

AdminAdmin