ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 04:36
Advert

Hemşehrimiz Lokman Çağırıcı kalp rahatsızlığı nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu

Bağcılar Belediye Başkanı Giresun Bulancaklı hemşehrimiz Lokman Çağırıcı, sağlık koşulları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Başkan Çağırıcı, istifasını Twitter hesabından yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 13-04-2022 02:48
Hemşehrimiz Lokman Çağırıcı kalp rahatsızlığı nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu
" İLGİLİ HABERLER Giresun’da 17 yıllık cinayeti JASAT ekibi çözdü Şiddetli rüzgar hastanenin çatısını uçurdu

 

Giresun’un Bulancak İlçesinden olan AK Parti Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağrıcı, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, kalp rahatsızlığının tekrar etmesi üzerine istifa kararı aldığını belirtti.

 

Çağırıcı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“Gençliğimin ilk yıllarından itibaren siyasetin farklı kademelerinde ülkeme ve milletine hizmet ettim. Görev yürüttüğüm tüm kademelerde, 'görev istenmez verilir' şuuruyla hareket ederek, makama değil hizmete talip oldum.

 

15 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleri ve Bağcılar halkımızın teveccühleriyle, Bağcılar Belediye Başkanlığı görevini yürüttüm. Görevim boyunca, yol ve dava arkadaşlarım ile birlikte Bağcılar'ımızın yüce gönüllü insanlarına hizmet etmenin gurur ve heyecanını yaşadım.

 

 

 

 

Daha önce mevcut olan kalp sorunlarımın tekrarlaması sonucu, beni çok sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerçeğiyle karşı karşıya kaldım. Kıymetli hekimlerinizle yaptığımız istişareler neticesinde, görevi bırakmam gerektiği kanaatine vardım. Dolayısıyla 13.04.2022 tarihi itibarıyla Bağcılar Belediye Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldım.

Hayatımın en verimli yıllarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la yol arkadaşı olarak millete hizmet yolunda geçirmemizi nasip eden Rabbime şükrediyorum. Rabbim sağlık verdiği sürece, liderimin ve partimin yanında olacağımın bilinmesini ister, tüm gönül dostlarımdan dua beklerim.

Saygılarımla." diye açıkladı.

 

Hemşehrimiz Lokman Başkana geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tez zamanda sağlığına kavuşmasını dileriz. 

Şebin Gündem

Sebin Gündem

AdminAdmin