ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 12:57
Advert

Hemşehrimiz Önder Karaveli, Beşiktaş’a nefes aldırdı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın istifasından sonra Kayserispor maçına Beşiktaş’ın başında çıkan hemşehrimiz Önder Karaveli, oyun içerisinde yaptığı hamlelerle Beşiktaş’a uzun bir aranın ardından sonra galibiyete taşıdı. Önder Karaveli kimdir? Önder Karaveli nerelidir? Kaç yaşındadır?

İSTANBUL
Giriş Tarihi : 13-12-2021 00:53
Hemşehrimiz Önder Karaveli, Beşiktaş’a nefes aldırdı
"

Şebinkarahisar, Buseyit (Ekecek) Köyü’nden Bahri Karaveli’nin oğlu olan Önder Karaveli, Kayserispor maçında gösterdiği performansla milyonlarca Beşiktaş taraftarının gönlüne girdi.

 

Maç sonu açıklamalarda bulunan Önder Karaveli; “Bu statta taraftar olarak birçok galibiyete tanık oldum. Bugün için en mutlu olduğum gün diyebilirim. Oyunun hakimi bizdik. Birçok şey istediğimiz gibiydi. Topa sahip olup sabırlı oyunla gol bulmak istiyorduk. Oyuncularımın topa sahip olması, oranlara bakmadım ancak rakibimize oranla çok daha iyilerdi. Topu öne geçirmekte zorlandık. Bazı pozisyonları da bulduk bunları gole çeviremedik. Rakibimizle ilgili yaptığımız analizlerde en tehlikeli durumun hızlı geçişleri olduğunu biliyorduk. Ancak en fazla hazırlandığımız yerden goller yedik. Kazanma arzusuyla ön tarafta kalabalık olunca arkada boşluklar verme ihtimaliniz yükseliyor. Bugün sahadaki en güzel şey oyuncularımızın vazgeçmemesiydi. Mücadele etmekten, kazanma isteğinden hiç vazgeçmediler. Onları da geriye çeviren büyük Beşiktaş taraftarının itici gücüydü. Ben kendimi Beşiktaş’ın bir parçası olarak görüyorum. Bugün sahada teknik sorumluydum ama belki önümüzdeki günlerde bir maçta tribünde maçlara eşlik edebilirim. Benim için değişen hiçbir şey olmaz. Doğduğunuz semtin takımını çalıştırmak, sahada olmak bunlar harika duygular. Maçtan önce oyuncularla konuştuğumuz bir şey vardı. Ben Beşiktaş’ın maçlardan sonra soyunma odasında galibiyet fotoğraflarını beğenerek takip ediyordum. Hemen hemen hepsiyle bire bir konuştuğumda onlardan bunu istemiştim. Böyle bir fotoğrafı çok istemiştim. Onlar da oturacağım yere kadar hazırladılar ve harika bir hediye verdiler. Çok güzel ve keyifliydi. Hayatımın sonuna kadar saklayacağım en güzel fotoğraf olarak albümünde yer alacak. Bütün oyunculara, bütün çalışanlara bugün buraya gelen bütün Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Önder Karaveli kimdir?

Giresun Şebinkarahisar Buseyit Köyünden Bahri Karaveli’nin oğlu Önder Karaveli’nin hayatı başarılarla dolu.

 

Önder Karaveli, 26 Mart 1974 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beşiktaş alt yapısında görev yapan Karaveli, UEFA Pro Lisansa sahip bir isim.

 

Deneyimli antrenör, Beşiktaş U21, Başakşehir alt yapısı, Dardanelspor, Kastel Belediyesi, Qarabağ gibi ekiplerde görevler aldı.

 

 

 

 

AdminAdmin