ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 11:54
Advert

Hikmet-Aydoğan Gezmiş Genel Yoğun Bakım Ünitesi törenle hizmete girdi

Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde modernizasyonu tamamlanan 12 yatak kapasiteli Hikmet-Aydoğan Gezmiş Genel Yoğun Bakım Ünitesi törenle hizmete girdi.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 06-02-2021 03:07
Hikmet-Aydoğan Gezmiş Genel Yoğun Bakım Ünitesi törenle hizmete girdi
"

Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde modernizasyonu tamamlanan 12 yatak kapasiteli Hikmet-Aydoğan Gezmiş Genel Yoğun Bakım Ünitesi törenle hizmete girdi. Açılış törenine AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, İl Sağlık Müdürü Ahmet Bal ve iş insanı Aykut Gezmiş yaptı.

 

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk yaptığı açıklamada; “Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ‘Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi’ açılışını gerçekleştirdik. İlimizde ve çevre illerde yoğun bakım ihtiyacı olan tüm bebeklerimize hizmet verecek olan 3. Seviye Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’ne katkılarından dolayı, şehrimizin değerli ailelerinden Gezmiş ailesine plaket takdim ettik.” dedi.

 

 

AdminAdmin