ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:51
Advert

İl Jandarma Komutanlığının Denetim ve Eğitim Faaliyetleri Devam Ediyor

Eğitim Öğretim Yılı’nın 2’nci döneminin başlamasıyla birlikte okul servis araçlarına yönelik denetim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 09-02-2024 11:26   Güncelleme : 09-02-2024 11:31
İl Jandarma Komutanlığının Denetim ve Eğitim Faaliyetleri Devam Ediyor

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın 2’nci döneminin başlamasıyla birlikte okul servis araçlarına yönelik denetim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda, çocukların huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak trafik kazalarını önlemek amacıyla Trafik Jandarması Timleri tarafından okul servis araçları kontrol ediliyor.

Denetimler sonucunda, okul servis aracı sürücülerine taşıma konusunda ve araçlarında eksik görülen hususlar hakkında gerekli uyarı ve ikazlarda bulunulmuştur.

 

Denetimler, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca düzenli olarak devam edecek ve çocukların güvenli bir şekilde taşınmalarını sağlamak adına sürekli bir denetim mekanizması oluşturulacaktır.

 

2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde Giresun İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Çanakçı ilçesi Deregözü İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine yönelik Görele İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timi tarafından 5 Şubat 2024 tarihinde trafik güvenliği eğitimi verilmiştir.

 

Bu eğitimler, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin güvenli bir şekilde trafikte hareket etmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilmiştir.

 

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için yürüttüğü denetim ve eğitim faaliyetlerine aralıksız devam ederek, trafik güvenliğini sağlamak adına önemli adımlar atmaya devam edecektir.

HüseyinHüseyin