ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 MART Salı 11:12
Advert

İlhan Çabukol savaş mağduru Suriyeliler için sınırda

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın basın danışmanlığını yapan İlhan Çabukol, Tuzla Belediyesi’nin destekleriyle, Türk Kızılayı Tuzla Şubesi ve HAYAD Derneği tarafından organize edilen, Hatay Kırıkhan’da ilçesi Kaletepe ve Torun mahallerinde çadırda yaşayan savaş mağduru Suriyelilere gıda ve giyecek dağıtımı için sınırın sıfır noktasına gitti.

HABER
Giriş Tarihi : 24-01-2021 02:34
İlhan Çabukol savaş mağduru Suriyeliler için sınırda
" Haberin Videosu : Hatay Kırıkhan Savaş mağdurları-1

Tuzla Belediyesi, Türk Kızılayı Tuzla Şubesi ve HAYAD Derneği’nin işbirliğiyle Hatay’ın Kırıkhan ilçesindeki Kaletepe ve Torun mahallerinde çadırda yaşayan savaş mağduru Suriyelilere gıda kolisi ve giyecek yardımında bulundu. Tuzla Belediyesi adına Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın direktifleriyle, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kömekçi, Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mehmet Metin ve belediye ekipleriyle birlikte sınıra ulaşan İlhan Çabukol, heyet ile birlikte kışın getirdiği zor şartlarda çadırlarda yaşayan savaş mağduru Suriyelilere erzak dağıtımına katıldı.

 

Kırıkhan’da Hatay Yardımlaşma Derneği (HAYAD) Başkanı Rahmi Vardı ve dernek yöneticilerinin organizasyonu ile sınırın sıfır noktasına yakın Kaletepe köyüne kadar giden yardım heyeti sıcak yemek, temizlik malzemesi ve giyecek yardımında bulundu.

 

O anları instagram hesabından canlı olarak paylaşan İlhan Çabukol, savaş mağduru Suriyelilerin ne kadar zor şartlar altında yaşadığını gözler önüne serdi.

 

Telefon ederek yardım heyetini tebrik eden Tuzla Belediye. Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, organizasyona öncülük eden Türk Kızılayı Tuzla Şubesi yetkililerine ve HAYAD Derneğine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Haberin Galerisi : Hatay Kırıkhan'da Savaş mağdurları için yardım
AdminAdmin