ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 MART Salı 12:25
Advert

İlhan Çabukol’dan Kurban Bayramı Mesajı

Tuzla Belediyesi Basın Danışmanı İlhan Çabukol, Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Çabukol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bayramın, başta ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni ederek, “Rabbim ; hep birlikte muhabbet içinde olduğumuz, birlikte kucaklaştığımız nice bayram sevinçleri yaşamayı nasip etsin” dedi.

HABER
Giriş Tarihi : 20-07-2021 20:04
İlhan Çabukol’dan Kurban Bayramı Mesajı
" Haberin Videosu : Kurban Bayramı mesajı

Şebin Gündem ve Boğaziçi Gündem Gazetelerinin kurucularından, Tuzla Belediyesi Basın Danışmanı İlhan Çabukol sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı Kurban Bayramı Mesajı’nda, Bayramın, ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni ederek, “Rabbim ; hep birlikte muhabbet içinde olduğumuz, birlikte kucaklaştığımız nice bayram sevinçleri yaşamayı nasip etsin” dedi.

 

İlhan Çabukol’un Kurban Bayramı mesajı;

 

Kıymetli büyüklerim,

Sevgili kardeşlerim,

Bizleri daha da yakınlaştıran bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmuş bulunmaktayız. Bayramın, başta ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyor; sizleri ve ailelerinizi en samimi duygularımla selamlıyorum.

Rabbim ; hep birlikte muhabbet içinde olduğumuz, bir birimizle kucaklaştığımız nice bayram sevinçleri yaşamayı bizlere nasip etsin.

Sevgiyle kalın.

İyi bayramlar.

 

 

İlhan Çabukol kimdir?

 

1971, Giresun / Şebinkarahisar doğumlu olan İlhan Çabukol, Boğaziçi Gündem ve Şebin Gündem Gazetelerinin kurucularından. Memleketi Şebinkarahisar’da yayın yapan gazetelerde muhabirlik ve sorumlu müdürlük görevinde bulundu.

 

2014 yılında Beyoğlu Belediyesi Basın Danışmanı olarak göreve başlayan Çabukol’un Ahmet Misbah Demircan ile uyumu dikkatlerden kaçmadı. İlhan Çabukol, döneminde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan en çok haber olan belediye başkanı kategorisinde birinci sıraya yerleşti.

 

2019 yılında yapılan yerel seçimlerden sonra kısa bir süre Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ekibinde yer alan çabukol, bir süre de Kültür Turizm Bakanlığında çalıştı.

 

2021 yılında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın basın danışmanlığı görevine getirildi.

 

Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi’nde yapan Çabukol, evli ve üç çocuk babası

 

AdminAdmin