ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 05:29
Advert

İlhan Palut: “Oynadığımız oyuna bakarsak balanslı bir maç olduğunu söyleyebilirim”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, GZT Giresunspor maçının ardından dengeli bir oyun oynadıklarını belirterek, “Oyunumuza bakarsak 1 puan almanın normal olduğunu düşünüyorum” dedi.

SPOR
Giriş Tarihi : 19-09-2021 17:55
İlhan Palut: “Oynadığımız oyuna bakarsak balanslı bir maç olduğunu söyleyebilirim”
"

 

Süper Lig'in 5. haftasında GZT Giresunspor'a misafir olan Konyaspor, karşılaşmadan golsüz beraberlikle parçaladı. Teknik Direktör İlhan Palut, sahada Giresunspor'un asabiliğini gördüklerini ama net pozisyon anlamında şans vermediklerini ifade etti. Palut, şu ifadelere yer verdi:

 

“İyi başladığımız bir lig vardı. İlk 4 maçlık periyotta bunu devam ettirebilme ismine Giresun'a gelmiştik. Burada bütün aksine Giresunspor'un ilk 4 maçlık olumsuz anlamda bir periyodu vardı. Rakibimizin de buna kendi sahasına tepkin göstermek isteyeceğini öğreniyorduk. Buna bir yerde dur demeleri gerekiyor. Ekibim genel anlamda iyi çaba etti. İki devrenin de başlarında reyin kontrolü bizdeydi. Ama devre ortalarından sonra bahsettiğim Giresunspor asabiliğini sahada gördük. Ama bunun net pozisyon anlamında Giresunspor'a şans vermedik. Bu bizim için korunma anlamında pozitifti ama olumsuz olarak kendi saldırı standardımızın, kendi pas sayımızın, ceza sahasına girişimizin üçüncü bölge sınamalarımızın altında kaldık. Netice olarak ben balanslı bir maç olduğunu oynadığımız oyuna bakarsak burada neticenin 1 puan olduğunu düşünüyorum. Artık hafta içi maçlar var. Süratlice Trabzonspor hazırlıklarına başlayacağız.”

 

AdminAdmin