ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 14:37
Advert

Inter’in başarılı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu memleketi Bayburt’ta coşkuyla karşılandı

Ailesiyle, çocuklarıyla birlikte Bayburt'a gelen Çalhanoğlu'nun ziyaretinde izdiham yaşandı, adeta vatandaşlar birbirlerini ezdiler.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-07-2023 00:04   Güncelleme : 13-07-2023 00:09
Inter’in başarılı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu memleketi Bayburt’ta coşkuyla karşılandı

Milli Takımının kaptanı ve İnter'in başarılı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt'ta sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı. Ailesiyle, çocuklarıyla birlikte Bayburt'a gelen Çalhanoğlu'nun ziyaretinde izdiham yaşandı, adeta vatandaşlar birbirlerini ezdiler.

Aydıntepe mevkiinde Bayburtlu hemşehrileri milli gurur Çalhanoğlu'nu 'Milyonların kaptanı, Bayburt'un gururu Hakan Çalhanoğlu memleketine hoş geldin' pankartıyla karşılayarak, sevgi gösterisinde bulundular. Buradan sevenlerince karşılanan Çalhanoğlu, daha sonra Saray Bahçesi'ndeki kalabalıkla bir araya gelmek üzere Saray Bahçesi'ne uzun araç kuyrukları eşliğinde hareket etti.

Saray Bahçesi'nde davul zurnayla karşılanan ve hemşehrilerinin 'Bayburt seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla karşılaşan kaptan Çalhanoğlu, kalabalıkla birlikte üçlü çekti.

Sevenlerine imzalı forma hediye etmek ve formalarıyla gelen hemşehrilerinin formalarını imzalamak isteyen Çalhanoğlu, kalemi eline alır almaz bir arbede yaşandı. Forma imzalatmak isteyen Bayburtlu vatandaşlar adeta birbirlerini iterek imzalı forma yarışına girdiler. Ailesiyle birlikte Çalhanoğlu bulunduğu alandan uzaklaştırılarak güvenli bir alana alındı. Orada da kalabalık gurubun rahat vermediği Çalhanoğlu ailesi daha sonra belediye ve valilik ziyareti için Saray Bahçesi'nden ayırdılar. Ziyaretlerini yoğun kalabalık nedeniyle gerçekleştiremeyen Çalhanoğlu, belediye ve valilik ziyaretlerini başka bir güne erteleyerek, baba ocağı Konursu köyüne hareket etti.

HüseyinHüseyin