Geleneksel olarak düzenlediği iftar sofrasını Kağıthane Urfadan Kebap Lokantasında hemşehrilerine açan Ömer Kılıç, arkadaşları, akrabaları ve hmşehrileriyle bir araya geldi.
Şebinkarahisarlı İş İnsanı Ömer Kılıç, İftar programına katılan misafirlerine yaptığı konuşmasında, “İki yıl zorunlu olarak pandemi dolayısı ile düzenleyemediğim iftar davetlerime yeniden başlamanın ve sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. İftar soframıza katılarak bizleri onure ettiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ömer Kılıç, davetine gösterilen ilgiye duyduğu mennuyietini şöyle ifade etti.
“Saygıdeğer hemşehrilerim, Sevgili dostlarım.
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha idrak etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
İki yıl, birbirimizden uzakta geçirdiğimiz iftar sofralarından sonra, şükürler olsun yeniden bir ramazan ayında birlikte olmanın huzuru içerisinde geleneksel olarak düzenlediğim iftar soframızı paylaşarak geçirdik.
Her yıl geleneksel olarak düzenlediğim, ancak iki yıl pandemi dolayısı ile ara verdiğim iftar soframıza iştirak ederek bizleri onure eden siz değerli, arkadaşlarıma, dostlarıma, akrabalarıma ve tüm hemşehrilerime katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Bu vesile ile yaklaşmakta olan kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Allaha emanet olun.
Biz birlikte güçlüyüz.
