ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:56
Advert

İstanbul Şebinkarahisar Vakfında Bayrak Değişimi

İstanbul Şebinkarahisar Vakfının seçimli olağan kongresi yoğun katılımlı heyecanlı ve birlik beraberlik içinde yapıldı.

İSTANBUL
Giriş Tarihi : 27-01-2024 19:40   Güncelleme : 27-01-2024 20:45
İstanbul Şebinkarahisar Vakfında Bayrak Değişimi

İstanbul Şebinkarahisar Vakfının seçimli olağan kongresi yoğun katılımlı, heyecanlı ve birlik beraberlik içerisinde yapıldı.

İstanbul Şebinkarahisar Vakfının seçimli 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür merkezinde yapıldı. Birlik ve Beraberlik içerisinde yoğun katılımla yapılan toplantıda, her iki aday seçim sonucunda kazananın Şebinkarahisar olduğunu söyledi.

İstanbul Şebinkarahisar Vakfının 18. Genel Kurul toplantısında divan kurulunun oluşturulması için divan başkanlığına, Av. Hakan Özbay divan üyeliklerine Fatih Aslan ile Av. Sercan Yazan'ın isimleri mütevelli üyelerinin onayına sunuldu. Oybirliği ile divan kurulu oluşturuldu. Divan başkanı gündem maddelerini okuyarak toplantıyı başlattı.  

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Açılış konuşması yapan Vakıf Başkanı H.Avni İşcan toplantıya katılanlara teşekkür ederek, yeni dönemde aday olmayacağını uzun yıllar görev yaptığı çalışmalarında kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Açılış konuşmasından sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Vakıf Başkanı H.Avni İşcan, Şebinkarahisar Vakfının yaptığı bir yıllık faaliyetlerini anlattığı konuşmasından sonra, tahmini bütçe ve denetim kurulu raporları okunarak ayrı ayrı genel kurul mütevelli heyeti tarafından ibra edildi.

İstanbul Şebinkarahisar Vakfına üye olmak isteyen isimler, mütevelli heyetine sunularak görüşleri alındıktan sonra oy birliği ile üyelikleri kabul edildi.

Divan Başkanı, yeni yönetim kurulunun belirlenmesi için aday olacakların divan başkanlığına liste verilmesi istendi. İki liste halinde yapılan seçimde, Hasan Satıcı ve Nurettin Ocak, projelerini ve hedeflerini anlatarak mütevelli üyelerinden desteklerini istedi.

Kapalı zarf usulü yapılan seçimde 151 oy kullanıldı. 3 oy geçersiz sayıldı. Nurettin Ocak 61 oy, Hasan Satıcı’nın listesi 87 oy aldı.

Genel Kurulda yapılan seçim sonucuna göre, İstanbul Şebinkarahisar Vakıfını bir yıl yönetmek üzere Hasan Satıcının listesi yetki aldı.

Şebinkarahisar Vakfı Yönetim Kurulu:

Şebinkarahisar Vakfı Yönetim Kurulu Asil: Hasan Satıcı, Bayram Karaman, Cengiz Kahraman, Ali Öztürk, Ergin Bayram, Hacı Ömer Kılıç, Zafer Yeşil, İsmail Akkuş, Mustafa Koca.

Şebinkarahisar Yönetim Kurulu Yedek: Okan Türk, Sabri Tombul, Erol Akkuş, Hamza Kuzu, Uğur İnan, Eyüp Genç, Cüneyt Akın, Hüsamettin Demir, Necati Satıcı.

Denetleme Kurulu Asil: Hakan Özbay, Elvan Çakır, Orhan Koç.

Denetleme Kurulu Yedek: Akif Albayrak, Yakup Yılmaz, Muhlis Ceylan.

 

 

HüseyinHüseyin