ŞEBİN GÜNDEM
HV
30 NİSAN Salı 16:49
Advert

İYİ Parti altılı masadan ayrıldımı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: "İYİ Parti kıskaca alınmıştır."

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-03-2023 15:24   Güncelleme : 03-03-2023 16:17
İYİ Parti altılı masadan ayrıldımı

İYİ Parti altılı masadan kalktımı?

İyi Parti Genel Başkanı  Meral Akşener, Genel İdare Kurulu'yla yaptığı olağanüstü toplantı sonunda basına yaptığı açıklamasından öne çıkanlar şöyle;

"İYİ Parti bir kıskaca alınmış, dayatmaya mecbur bırakılmıştır. Buna boyun eğmeyeceğiz. Sağduyusunu azme çevirecek, kişisel ikbal hesapları için üretilmiş devşirme siyasetin hınk edicisi olmayacaktır.

Karşımıza kim dikilirse dikilsin bizim itirazımız dün de aynıydı bugün de aynı. Her zaman olduğu gibi dimdik duruyoruz.

Altılı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini reddetmiştir. Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıl platformu olmaktan çıkmış, tek bir adayın tasdiki için çalışan noter masasına dönüşmüştür.

Çok kıymetli imzalar attık. Biz, ne olursa olsun imzamızın arkasındayız. Ancak ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olmayacağız. 85 milyonun geleceğini kişilerin tahakkumuna teslim etmeyeceğiz. Milletimizi kazanma ümidini yok etmeyeceğiz.

Akşener’den, İmamoğlu ve Yavaş'a çağrı

Sayın İmamoğlu ve Yavaş'a çağrıda bulunmak istiyorum. Üzerinize atılan tüm iftiralardan alnınızın akıyla çıktınız. Tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız. Görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Kritik kırılmanın eşiğinde millet sizi göreve çağırıyor."

HüseyinHüseyin