ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 17:48
Advert

Kar yolu kapatınca çocukları at sırtında okula götürdü

Giresun’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle köy yolları ulaşıma kapanınca Kenan Özdemir taşımalı sistemle eğitim gören çocuklarını at sırtında okula götürdü.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 11-03-2022 14:54
Kar yolu kapatınca çocukları at sırtında okula götürdü
İLGİLİ HABERLER Doğu Karadeniz’de kar yağışı nedeniyle 408 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı Giresun’da şehir içi ulaşımında yeni dönem için çalışmalar başladı (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Giresun’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle köy yolları ulaşıma kapanınca Kenan Özdemir taşımalı sistemle eğitim gören çocuklarını at sırtında okula götürdü.
Giresun’un Dereli ilçesinde köylerin yolu, etkili olan kar yağışı nedeniyle kapandı. Kar kalınlığının yarım metreye ulaştığı bölgede arabayla ulaşım sağlamak mümkün olmayınca Kenan Özdemir sabah saatlerinde çocuklarını at sırtında okula götürmeye çalıştı. Yolculuk esnasında çektiği videoyu ise sosyal medyasından yayınlayarak “Yollar ulaşıma kapanınca, dört çeker at ile okula gidiyoruz” ifadelerinde bulundu.
Öte yandan Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan bilgide ise “Kar yağışı beklendiği için il genelinde ilçelerde eğitim öğretime bir gün ara verilmişti. Sanıyoruz ki velimizin bu durumdan haberi olmadığı için sabah çocuklarını okula götürmeye çalışmıştır” denildi. Admin

ETİKETLER: ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Şebinkarahisar Tarım Kredi Kooperatifi Genel Kurul Toplantısında Yeni Yönetim Seçildi

Şebinkarahisar’da bulunan marketlerde fiyat ve stok denetimleri yapıldı

İstanbul Şehzadebaşı Camii’nin bir benzerini Giresun’da inşa ettiler

Giresun’da İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi

Şebinkarahisarlı Gençler Valide Sultan Gemisinde Düzenlenen Boğaz Turunda Buluştu

Komedyen Ali Congun’dan Şebinkarahisar sözlerine özürlü açıklama

Şebinkarahisar’da Şampiyonluk Kutlaması İçin Hazırlıklara Başlandı

Kadın girişimci köyünde atölye kurdu, organik ürünlerini Türkiye ve dünyanın her yerine ulaştırıyor

Heyelan nedeniyle iki beldenin yolu kapandı

Şebinkarahisarlı Avukatın Evinde Cansız Bedeni Bulundu

Başkan Yılancı’yı Şebinkarahisar’da bekleyen sürpriz

Şebinkarahisarlı İş İnsanları Seçimini Yaptı, Güçlü bir Muhalefet Getirdi

Son Dakika: Giresun’da 16 yaşındaki kız evinde bıçaklanarak öldürüldü

Başkan Yılancı, Hemşehrileriyle Hasret Giderdi, Eğribel Tüneline Gitti

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40143581-1'); SON DAKİKA Giresun’da İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi Şebinkarahisar’da bulunan marketlerde fiyat ve stok denetimleri yapıldı İstanbul Şehzadebaşı Camii’nin bir benzerini Giresun’da inşa ettiler Şebinkarahisar Tarım Kredi Kooperatifi Genel Kurul Toplantısında Yeni Yönetim Seçildi Doğu Karadeniz’de kar yağışı nedeniyle 408 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı Giresun’da kar hayatı olumsuz etkiliyor Kar yolu kapatınca çocukları at sırtında okula götürdü Elevli "Tarımda rekolte ve randıman için arıcılık desteklenmeli" Restorasyon çalışmalarının ardından tarihi cami yeniden ibadete açılıyor Ordu-Giresun Havalimanı rekor yolcu sayısına ulaştı get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220313043907/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×
AdminAdmin