ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 23:37
Advert

"Kültür Yolculuğu" Mavi Karadeniz TV'de izlenme rekoru kırdı

Mavi Karadeniz Televizyonu’nda yapımcılığını Gazeteci Sadi Toygar’ın üstlendiği, sunuculuğunu Gülsen Mutlu Akyol’un yaptığı ''Kültür Yolculuğu'' programının ilk bölümü büyük beğeni toplayarak izlenme rekoru kırdı. Her Cumartesi 14:10’da başlayan programda, Geçmişten geleceğe kültür yolculuğunda haber, sanat, kültür ve sağlık alanında farklı konuları ele alıyor.

HABER
Giriş Tarihi : 26-10-2021 00:16
"Kültür Yolculuğu" Mavi Karadeniz TV'de izlenme rekoru kırdı
"

Pandemi nedeniyle ara verilen TV programları yeniden ekranlarda yerini almaya başladı. Mavi Karadeniz Televizyonu’nun en sevilen programlarından biri olan Kültür Yolculuğu'nun, yapımcılığını Sadi Toygar, sunuculuğunu Gülsen Akyol Mutlu'nun yaptığı, kemençesi ile Ümit Yılmaz’ın yer aldığı program izleyenlerden tam not aldı. Yöresel kıyafetlerle ekrana taşınan programda geçmişten geleceğe kültür yolculuğu'nda haber, sanat, kültür ve sağlık alanında farklı konuları ele alındı.

Programın bu hafata ki konukları Sancaktepe İlhan Varank Hastanesi ve Feriha Öz Pandemi Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü Sorumlusu Doç. Dr. Sabahattin Destek ile Ayyıldız Firması Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yelekoğlu, Şebinkarahisarlıların sağlık danışmanı Ahmet Gedik oldu.

Genç Kemençe Sanatçısı Ümit Yılmaz , kemençesi ile birlikte yöresel  türküleri seslendirdi.

 

Sadi Toygar ile Kültür Yolculuğu programı her Cumartesi saat 14:10  ile 16:00 arasında Mavi Karadeniz TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

 

AdminAdmin