ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 14:59
Advert

Mehmet Şimşek ve Yönetimi Güven Tazeledi

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği 49.olağan genel kurulu Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mehmet Şimşek, tek liste ile girdiği seçimde oy birliği ile yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

HABER
Giriş Tarihi : 12-07-2021 23:11
Mehmet Şimşek ve Yönetimi Güven Tazeledi
"

Genel kurula Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İBB meclis üyesi Bora Kılıç, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşcan, SEBDER Başkanı Av. Nilgün Yücel , SEBİNSİAD Başkanı Altan Güneş, Sarıyer AK Parti teşkilatı Başkan vekili Abdullah Erol Akkuş, Sarıyer Belediyesi  AK Parti meclis üyesi Hasan  Demiralp, Çamoluk derneği Başkan yardımcısı Yunus Algül, köy dernek başkanları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve üyeler katıldı

 

Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede divan kuruluna Av. Hakan Özbay, Özgür Kılıç ve Av. Fatih Aslan önerilmesiyle Divan Başkanı Av. Hakan Özbay 49. Olağan Kongrenin gündemini genel kurul üyelerine okudu.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla genel kurul toplantısı başlatıldı. Başkan Mehmet Şimşek faaliyet raporunu okuyarak genel kurul üyelerini bilgilendirdi. Dernek faaliyetleri, gelir gider raporları, denetim kurulu raporlarının okunması ve oy birliği ile faaliyet ve denetim raporlarının okunmasından sonra tek liste haline seçime giren mevcut Başkan Mehmet Şimşek ve ekibi yeni dönem için tekrar güven oyu aldı.

 

“ŞEBİNKARAHİSAR DERNEKÇİLİĞİ ŞANLI VE TERTEMİZ MAZİSİ İLE 57 YILI GERİDE BIRAKTI”

 

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, genel kurulunda konuşma yapan Dernek Başkanı Mehmet Şimşek, Şebinkarahisar dernekçiliğinin şanlı ve tertemiz mazisi ile 57 yılı geride bıraktığını belirterek, devletinin, bayrağının ve milletinin her daim yanında belirterek, dayanışma içinde derneği geleceğe taşıyacağını söyledi.

 

VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞIYORUZ

Dernek Başkanı Mehmet Şimşek konuşmasında şu ifadelere yer verdi.  “Yarım yüzyılı geride bırakan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin, Genel Kurulu’nda, bu büyük ailenin bir ferdi ve başkanı olarak, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yıllar içinde derneğimiz bugün her zamankinden daha güçlü, daha heyecanlı, daha coşkuludur. Üyelerimizin ve memleketimizin, ülkemizde hak ettiği, daha güzel yerlere gelebilmesi için var gücümüz ile çalışıyoruz.

 

“ÜLKEMİZİN 100. YILINDA DERNEĞİMİZİ ÜLKEMİZİN EN ÖNDE GELEN BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU HALİNE GETİRECEĞİZ”

Klasik dernekçilik anlayışını uzun yıllar ülkemizde örnek gösterilecek standartta ortaya koyan derneğimizi görev dönemimizde ve gelecekte dünyada ve ülkemizde sivil toplum kuruluşlarının yeni misyon ve vizyonlarına göre dizayn etmek için emek vermeye devam edeceğiz. Bu amaç çerçevesinde ülkemizin 100. yılında derneğimizi ülkemizin en önde gelen bir sivil toplum kuruluşu haline getirerek örnek bir yapıya ulaştırmak için var gücümüzle gayret edeceğiz. Bu gönüllü ve memleket sevdası ile dolu yürüyüşümüzde, Kurucu Başkanımız Sebahattin Tönük ve görev alan tüm başkanlarımıza; geçmişten günümüze görev alan yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarına, bize destek veren, gönlünü ve yüreğini koyan herkese, candan teşekkür ediyor, vefat edenlere Cenab-ı Hak'dan rahmet diliyorum.

 

 

“DERNEĞİMİZ BİZLERE MEMLEKET SEVGİSİNİN YANINDA; SAYGIYI, İNCELİĞİ, NEZAKETİ ÖĞRETTİ”

Yarım asrı geride bırakan derneğimiz bizlere kattığı memleket sevgisinin yanında; saygıyı, inceliği, nezaketi de öğretti. Her düzeyde görev almış, küçük büyük demeden katkı sağlamış, özveriyle çalışmış, eleştirmiş, uyarmış, önermiş bütün dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İlkelerimizden taviz vermeden yolumuza devam etmeyi hedeflemekteyiz. Eksik bıraktıklarımızı tamamlayacağız, hatalarımızdan arınacağız, büyük bir dayanışma örneği sergileyerek derneğimizi daha da iyi şekilde geleceğe hazırlayacağız. Genel Kurulumuzun Şebinkarahisar’ımıza Giresun’umuza ve Ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyor, Yönetim Kurulumuz adına sevgiler, saygılar sunuyor sizleri Allaha emanet ediyorum” dedi.

SARIYER BELEDİYE BAŞKANI HEMŞEHRİMİZ ŞÜKRÜ GENÇ

YENİ YÖNETİM KURULU

Dernek Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Şerafet Şirin, Ceren Arat, Zafer Yeşil, Ruhi Yavuz, Şerafettin Karaca, Aslan Karaca, Mehmet Öztürk, Özgür Kılıç, Serkan Çiftçi, İsmail Bulduk, Seyithan Toygar.

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Dursun Avcı, Hikmet Kütükçü, Yılmaz Koç.

AdminAdmin