ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:41
Advert

MHP İl Başkanı Mahmut Karakuş'tan basın açıklaması

MHP Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş, geçtiğimiz ay yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri hakkında bir açıklama yaptı. Karakuş, Giresun'da milletvekili seçilen Ertuğrul Gazi Konal'ın Komisyon görevine getirildiğini ve kendisine başarılar dilediğini belirtti. Karakuş, ilin sorunlarının çözümü için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-06-2023 00:36
MHP İl Başkanı Mahmut Karakuş'tan basın açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş yaptığı açıklamalarda şu şfadelere yer verdi;

 

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri tüm ülkede olduğu gibi, ilimizde de huzur ve güven içerisinde yapılmıştır. Seçim sonuçlarının tekrardan ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorm.

Ilimizden milletvekili seçilen Sayın Ertuğrul Gazi Konal, T.M.M.M. Genel Kurulunun onayliliği ile Bayındırlık İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonuna seçilmiştir. Sayın milletvekilimize şahsım ve partimiz adına hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, başarılarının devamını diliyoruz.

Kendisini her alanda yetiştirmiş ve ilimizin sorunlarına vakıf Sayın Milletvekilimizin komisyonda görevini en iyi şekilde yapacağına ve Giresun'a gerekli yatırım ve hizmetlerin getirilebilmesi için canlı başla çalışacağına ve başaracağına inancımız tamdır.

İki Büyükşehir arasına sıkışan ilimizin gelişmesi ve daha da güzelleşmesi için MHP olarak üzerimize düşen görevi yapacağız.
Sorunların birlik ve beraberlik içinde çözümlenebileceğinin şuuru içerisindeyiz. Siyasi partilerimizin, bürokratlarımızın, yerel yöneticilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının, medyanın ve alanında uzman kişilerin fikir ve önerileri bizler için yol gösterici olacaktır. Hazırladığımız raporları Sayın Vekilimiz aracılığı ile ilgili yerlere ulaştıracağız ve konuların sürekli takipçisi olacağız.

Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve onların yaşam kalitesini yükseltmek önceliğimizdir. Bu nedenle devletimizin imkan ve kaynaklarının ilimizin her köşesindeki vatandaşımıza ihtiyaca göre iletilmesi için üzerimize düşen görevi yapacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin dualarını bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Mahmut Karakuş
MHP Giresun İl Başkanı

AdminAdmin