ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 19:41
Advert

Milletvekili Aydın, Bakan Karaismailoğlu'na Giresun’un yol sorunlarını dile getirdi

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret ederek, “Kovanlık – Aydındere Yolu başta olmak üzere Şebinkarahisar Suşehri Yolu, Kurtbeli Yolu ve Çamoluk Arda Yolu’nu Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile görüştük.” dedi. Şebinkarahisar-Suşehri yolu ne zaman yapılacak?

HABER
Giriş Tarihi : 07-10-2021 01:39
Milletvekili Aydın, Bakan Karaismailoğlu'na Giresun’un yol sorunlarını dile getirdi
"

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti. Giresun’da devam eden ulaştırma yatırımlarını geniş kapsamlı olarak görüştüklerini ifade eden Milletvekili Aydın; “Kovanlık – Aydındere Yolu başta olmak üzere Şebinkarahisar Suşehri Yolu, Kurtbeli Yolu ve Çamoluk Arda Yolu’nu Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile görüştük.” dedi.

 

Bölgenin ihtiyaçlarını ve hassasiyetlerini Sayın Bakana bir kez daha hatırlattıklarını dile getiren Milletvekili Aydın; “Sayın Bakanımızda Giresun deyince akla gelen ilk yollardan bir tanesinin Kovanlık – Aydındere yolu olduğunu ve ihale hazırlıklarının yapılması hususunda Karayolları Genel Müdürlüğü’ne gerekli talimatları verdiğini bizlere ifade etti. İnşallah en yakın zamanda Kovanlık – Aydındere yolu ihale aşamasına gelecektir. Görüşmemizin ilimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, Sayın Bakanımıza nazik misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

AdminAdmin