ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 07:18
Advert

"Minecraft"ın ​​geleceği bataklıkları, korkunç canavarları ve Game Pass paketini içeriyor | Engadget

Piyasaya sürülmesinden yaklaşık 10 yıl sonra Minecraft her zamankinden daha güçlü hale geliyor..

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 24-10-2021 22:23
"Minecraft"ın ​​geleceği bataklıkları, korkunç canavarları ve Game Pass paketini içeriyor | Engadget
"

Cumartesi günü Mojang, yıllık Minecraft Live hayran toplantısını düzenledi. Etkinlik, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, stüdyonun son derece popüler sandbox oyununun geleceğini detaylandırdığını gördü. Ve Minecraft hayranıysanız, canlı yayın sizi hayal kırıklığına uğratmadı.

Stüdyo etkinliği The Wild Update'in duyurusu ile başlattı. 2022'de çıkacak olan Mojang, bu son DLC'nin oyuncuların oyunun dünyasını keşfetme ve etkileşim kurma şeklini değiştireceğine söz veriyor. Güncelleme, oyuncuların meyve toplayabilecekleri ve yeni bitkiler yetiştirmek için yeniden ekebilecekleri mangrovları içeren tamamen yeni bir bataklık biyomunu tanıtacak.

Daha önce 2021 için planlanan The Deep Dark, şimdi 2022'de The Deep Dark ile birlikte piyasaya sürülecek. Vahşi Güncelleme. İlk olarak Minecraft Live 2020'de duyurulan DLC, oyunun şimdiye kadarki en korkutucu karakterlerinden biri olan yeni bir düşman karakteri olan Warden'ı ekliyor. DLC'ye cesaret eden oyuncular, yalnızca derin karanlıkta kullanılabilen özel yeni öğeler bulacaklar.

Bu arada hayranlar, bu yıl içinde çıkacak olan Caves and Cliffs güncellemesinin ikinci bölümünü sabırsızlıkla bekleyebilirler. 2021'in ilk yarısında Mojang, içerdiği özelliklerin karmaşıklığı nedeniyle güncellemeyi iki bölüme ayırma kararı aldı. Minecraft Live'da stüdyo, kısmen ekibin topluluk geri bildirimlerini dikkate almasına izin verdiği için bunun doğru karar olduğunu söyledi. Daha önce duyurulduğu gibi, güncelleme genişletilmiş mağaraları ve biyomları içerecek. Ayrıca dünyaların yükseklik ve derinlik sınırını da artıracak.

Mojang, Minecraft Dungeons'ı unutmadı. Aralık ayında stüdyo, Seasonal Adventures adlı yeni bir özelliği tanıtacak. Her hafta, sen ve arkadaşların haftalık görevleri üstlenme şansına sahip olacaksın. Bunları tamamladığınızda, yeni görünümler, evcil hayvanlar ve ifadeler gibi ödüllerin kilidini açan sezonluk bir ilerleme yolunda ilerleme kazanacaksınız. Birinci Sezon, The Cloudy Climb, oyuncuların keşfetmesi için yeni bir Tower özelliği ve macera merkezi ekleyecek.

Şimdi ayrıca Minecraft'ı ilk kez denemek veya uzun bir aradan sonra oyuna geri dönmek için mükemmel bir zaman. kırmak. 2 Kasım'da Microsoft, PC'de Xbox Game Pass için bir Minecraft paketi yayınlayacak. Paket, her ikisinde de tek bir MSA oturum açma desteği ile oyunun hem Bedrock hem de Java sürümlerini içerir.

Güncellemeler, Minecraft'ın hiç bu kadar popüler olmadığı bir zamanda gelir. Geçen ağustos ayında Mojang, 140 milyondan fazla oyuncunun oyunu oynamak için giriş yaptığını ve unvan için yeni bir kilometre taşını temsil ettiğini söyledi. O zamanlar Minecraft Live, oyunu büyümeye devam edeceği bir gelecek için konumlandırmakla ilgiliydi.

AdminAdmin