ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:31
Advert

OMÜ’ye ‘Yükseköğretimde Başarı Ödülü’

“Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri”nde ‘Yükseköğretim Kurumları’ kategorisinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ‘Yükseköğretimde Başarı Ödülü’ne değer görüldü.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-02-2024 15:23
OMÜ’ye ‘Yükseköğretimde Başarı Ödülü’

Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri”nde ‘Yükseköğretim Kurumları’ kategorisinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ‘Yükseköğretimde Başarı Ödülü’ne değer görüldü.
Nefise Karatay ve Hakan Bilgin’in sunumu ve şarkıcı Işın Karaca’nın konseriyle gerçekleşen ödül töreninde OMÜ’yü, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk temsil etti. OMÜ’nün onurlandırıldığı gecede söz konusu ödülü Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’a, sunucular Nefise Karatay ve Hakan Bilgin takdim etti. Bu sene 4’üncüsü düzenlenen “Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri” gala gecesinde iş, sanat, eğitim ve spor dünyasından başarılı isimler ödüllendirildi.

“Varlığımızı, ilerlememizi ve gelişimimizi mücadelemize borçluyuz”
Layık görülen ödül dolayısıyla memnuniyet ve mutluluğunu belirten Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “İnovasyon (yenilikçilik) kültürünün OMÜ’de kök salması ve yaygınlaşmasının sonuçlarını almaya başladık. Öncelikle Türkiye’mizin ve üniversitemizin araştırma-geliştirme (AR-GE) potansiyeli ile üretken akademisyenlerine inanıyor ve güveniyoruz. OMÜ olarak varlığımızı, ilerlememizi ve gelişimimizi mücadelemize borçluyuz. İlham veren bu ödülün, hepimize kılavuzluk edeceği ve nice başarıların müjdecisi olacağı kanaatindeyim” dedi.

HüseyinHüseyin