ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 14:54
Advert

Otocenter’de çatışma 3 kişi hayatını kaybetti

Bağcılar Otocenter’de kimliği belirsiz kişiler arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor..

HABER
Giriş Tarihi : 13-11-2021 19:08
Otocenter’de çatışma 3 kişi hayatını kaybetti
"

Otocenter’de çatışma 3 ki hayatını kaybetti

Bağcılar Otocenter’de kimliği belirsiz kişiler arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Olay, saat 17.30 sıralarında Bağcılar Otocenter'da yaşandı.

İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Cemal D. ve oğlu Engin D. ile birlikte akrabaları Polat D.'nin içinde bulunduğu iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda Cemal D., oğlu Engin D. ve Polat D. olay yerinde hayatını kaybederken, saldırganlar geldikleri araçla kaçarak kayıplara karıştı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise saldırıda vurulanları kontrol etti. Ekiplerin yaptığı inceleme sonucu vurulan şahısların hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

AdminAdmin