ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 14:14
Advert

Prof. Dr. Mete Gündoğan’dan “Fırın Kurusu” tavsiyesi

Ekonomist Prof. Dr. Mete Gündoğan’dan Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk’a ait “Fırın Kurusu” olarak bilinen “Kuru Ekmek”le ilgili önemli tavsiye. Gündoğan sosyal medya hesabından Giresun’dan aldığı fırın kurusu için, “Bunu yapmasını öğrenin ve yapın. İleride çok işinize yarayacak! Vesselâm” ifadelerini kullandı. Paylaşım sosyal medyada ilgi gördü.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-03-2022 11:06
Prof. Dr. Mete Gündoğan’dan “Fırın Kurusu” tavsiyesi
" İLGİLİ HABERLER Giresun’da Ekmek ve Ramazan Pidesi’ne yeni zam Giresunspor Traftar Çay’dan sonra Fenerbahçe Taraftar Çay’da sofralarımızda olacak

 

 

Prof. Dr. Mete Gündoğan’ın Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk yörelerine ait “Fırın Kurusu” ile ilgili önemli tavsiyede bulundu. Giresun’dan aldığı ekmeğin iki yıl tüketilebileceğinin altını çizen Gündoğan, “Bunu yapmasını öğrenin ve yapın. İleride çok işinize yarayacak! Vesselâm” ifadelerini kullandı.

 

Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 25 yıl danışmanlığını yapan ekonomist Prof. Dr. Mete Gündoğan yaptığı paylaşımda;

 

Bu nedir?

Bilenler yazsın bakalım.

 

Bunları yaklaşık 18 ay önce Giresun'dan aldım. Tanesi 120gr.

 

Fırın Kurusu veya  Kuru Ekmek diyorlardı. Farklı yöresel isimleri olabilir.  En az iki yıl dayanır bir şey olmaz dediler. Hala tüketiyoruz.

 

Bunu yapmasını öğrenin ve yapın.

İleride çok işinize yarayacak!

Vesselâm

 

 

 

Sebin Gündem

AdminAdmin