ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 20:29
Advert

Sanayi Sitesi’ne Müjdeyi Verdi

Başkan Şenlikoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteğiyle sanayi sitesinin çehresinin değişeceğini açıkladı.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 22-02-2024 10:19   Güncelleme : 22-02-2024 10:23
Sanayi Sitesi’ne Müjdeyi Verdi

Başkan Şenlikoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteğiyle sanayi sitesinin çehresinin değişeceğini açıkladı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf ziyaretlerini Sanayi Sitesi’nde sürdürdü.

Bulduğu her fırsatta esnafın kapısını çalarak, misafir olan, her zamanki gibi misafirperverlikleri ve ilgileriyle dükkânlarında misafir eden sanayi esnafına teşekkür eden Başkan Şenlikoğlu, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temenni ederek, esnafların talep ve önerilerini dinledi.

SANAYİ SİTESİ’NE ÖNEMLİ PROJE

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteğiyle birlikte sanayi sitesinin çehresinin değişeceğini, altyapı, üstyapı, ışıklandırma ve peyzaj düzenlemelerini içeren geniş kapsamlı bir çevre düzenlemesi projesinin yeni dönemde hayata geçirileceğini söyledi.

Şenlikoğlu: “Emeğiyle, alın teriyle çalışan şehrimiz ekonomisinin lokomotifi çok kıymetli sanayi esnafı kardeşlerimizi dinledik. Şehrimiz sanayisinin gelişmesi ve gerekli ihtiyaçlarının karşılanması noktasında istişarelerde bulunduk. Giresunlu hemşehrimiz, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır Bey ile görüşmelerimiz doğrultusunda sanayi sitemizin çevre düzenlemesi için önemli bir destek aldık. Bu müjdeyi de sanayi sitesi esnafımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Yoğun ve ağır iş tempolarına rağmen bizleri güler yüzle ve sıcak bir şekilde karşılayan esnaflarımıza bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum.

HüseyinHüseyin