ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 NİSAN Pazartesi 14:12
Advert

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın Acı Günü!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ailece büyük bir üzüntü yaşadı. Bakan Kacır'ın amcası Erol Kacır, İstanbul'da geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 09-09-2023 15:52
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın Acı Günü!


Erol Kacır'ın Hayatı: Bir Babanın ve Amcanın Ardından

Merhum Erol Kacır, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesine bağlı Ekecek Köyü'nde doğmuştu. Babası Rıza Kacır'ın oğlu olan Erol Kacır, Emirhan ve Gizem Kacır'ın  babası.. İstanbul Büyükçekmece'de 55 yaşında hayata veda eden Erol Kacır, ailesi ve yakınları tarafından büyük bir üzüntüye neden oldu.


Erol Kacır, Şebinkarahisar halkının sevgisini kazanmış, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile tanınan bir kişiydi. İş hayatında başarılı adımlar atan Erol Kacır, ailesine ve köyüne olan bağlılığıyla da biliniyordu. Erol Kacır'ın ani ölümü, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı da derinden üzdü.

Erol Kacır'ın Ölümü İstanbul'da Gerçekleşti

Erol Kacır'ın hayatı, ne yazık ki İstanbul'da son buldu. Büyükçekmece ilçesinde yaşayan Erol Kacır, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yumdu. 55 yaşında aramızdan ayrılan Erol Kacır'ın ölüm haberi, ailesini, akrabalarını ve sevenlerini derinden sarstı.

 

AdminAdmin