ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 01:43
Advert

Sarıyer’de sular durulmuyor, Şükrü Genç son çağrısını yaptı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yapılan son değerlendirmeler ışığında, CHP Genel Başkanı’na açık çağrıda bulunan açıklama yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-02-2024 20:49   Güncelleme : 17-02-2024 20:52
Sarıyer’de sular durulmuyor, Şükrü Genç son çağrısını yaptı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yapılan son değerlendirmeler ışığında, CHP Genel Başkanı’na açık çağrıda bulunan açıklama yaptı.

Şükrü Genç Yaptığı ortak açıklamasında şöyle dedi.

SAYIN GENEL BAŞKAN

MYK VE PM KURULU ÜYLERİNE AÇIK ÇAĞRI

31 Mart 2024’de yapılacak kader seçimine sayılı günler kala ülkemizin ve partimizin kazanması adına bu ortak açıklamayı yapmayı aday adayları olarak bir görev olarak görüyoruz.

Aday belirme sürecinde mülakatlara, eğilim yoklamalarına, kamuoyu anketlerine dayalı bir sürecin işletileceği, kurultayda kamuoyuna açıkça deklare edildi. İşte bu ilke ve beklentiler üzerine Sarıyer’de 17 aday adayı ortaya çıktı.

Ancak, yapılan atamayla tüm yoklama ve anketlerin aksine Sarıyer’de 17 aday içinden en sonuncusu atandı.

Sadece ortak açıklama kararı alan bizler değil, Sarıyerliler de bu oldu bitti karşında öfkelidir, şaşkındır, ayaktadır. Bu haksızlığı kabul etmemektir.

Sarıyer’de partimizin oylarını büyüttüğümüz 15 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının kaybedileceği de gün gibi ortadır.

Sarıyerliler ve başkan aday adayları olarak bizler bu vebalin sorumluları olmadığımızın genel merkez ve karar vericiler tarafından bilinmesini istiyoruz. Artık, Sarıyer’in kaybedilmesinin sorumluluğu bizlerin değil sizlerin omuzlarındadır.

Buradan bir kez daha partimize gönül veren tüm seçmenlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, balıkçılarımız, esnaflarımız, mülkiyet korkusu yaşayan mahallelilerimiz adına bu kararın tekrar gözden geçirilmesini talep ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Sarıyer Belediye Başkan aday adayları

Şükrü Genç, Erol Aydın, Serdar Sarıakçalı, Dr. Cengiz Alp

HüseyinHüseyin