ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:49
Advert

Şebinkarahisar Hz. Halid Camii ibadete açıldı

Şebinkarahisarlı hayırsever hemşehrilerimiz Hacı Sündüz ve Hacı Elvan Turan tarafından yaptırılan Şebinkarahisar Orman işletmesi bölgesine yaptırılan Hz. Halid Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 30-07-2023 14:14   Güncelleme : 30-07-2023 14:27
Şebinkarahisar Hz. Halid Camii ibadete açıldı

Şebinkarahisar Güvercinlik Köyü'nden, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkan Vekili, hayır sever iş adamı Elvan Turan ve eşi Hacı Sündüz Turan'ın ismini taşıyan camii düenlenen törenle ibadete açıldı.  

Şebinkarahisar kaymakamı Alay Yazıcı, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşların katıldığı açılış programında Fatih Cami İmam hatibi Ahmet Ferit Aksu tarafından Kuranı Kerim tilaveti okundu

Program açılış konuşmasının yapan hayırsever iş adamı Elvan Turan caminin memlekete hayırlı olmasını dileyerek katılımlarından dolayı teşekkür etti

Protokol konuşmalarının ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek cami ibadete açıldı.

Açılışla ilgili mesaj yayınlayan Şebinkarahisar Yardımşlaşma Derneği şu ifadelere yer verdi.

"Saygıdeğer Şebinkarahisarlılar Kıymetli Dostlarımız,

Bugün dernek başkan Yardımcımız Elvan Turan ve eşi Sündüz Turan tarafından Şebinkarahisar'a yaptıran Hz. Halid Caminin ibadete açılışını yaptık.

Dernek başkanımız Mehmet Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Valimiz Nurullah Naci Kalkancı'nın da katıldığı açılış programı Fatih Cami İmam hatibi Ahmet Ferit Aksu'nun okuduğu Kuranı Kerim tilavetiyle başladı.

Açılış konuşmasını yapan Elvan Turan caminin memleketimize hayırlı olmasını diledi.

Konuşmasını yapan dernek başkanımız Mehmet Şimşek memleketimize kazandıran bu güzel eserin hayırlı olmasını temenni ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turan ailesinin memleketimize kazandırdığı bu güzel nadide eserin hayırlara vesile olmasını diler şükranlarımızı sunarız."

Yönetim Kurulu adına

Başkan

Mehmet ŞİMŞEK

AdminAdmin