ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 02:41
Advert

Şebinkarahisar Ziraat Odasına, Bir Firma Daha Tütün Ekimi Yaptırmak İçin Müracaat Etti

Şebinkarahisar’da tütün ekimine başlanmasıyla birlikte yeni firmalar Şebinkarahisarlı üreticilere tütün ekimi yaptırmak için talep getirmeye başladı.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 01-04-2022 09:31
Şebinkarahisar Ziraat Odasına, Bir Firma Daha Tütün Ekimi Yaptırmak İçin Müracaat Etti
İLGİLİ HABERLER Şebinkarahisar’da Yoğun Geçen Kışın Ardından Bahar Temizliği Başladı Şebinkarahisar’da Ekmek ve Ramazan Pidesine Zam Yapıldı (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Şebinkarahisar’da tütün ekimine başlanmasıyla birlikte yeni firmalar Şebinkarahisarlı üreticilere tütün ekimi yaptırmak için talep getirmeye başladı.

Şebinkarahisar Ziraat Odası Başkanı Muhlis Arslan, Şebinkarahisar’da ekimine başlanan tütün üretimi için yeni firmalar tarafından talep gelmeye devam ediyor dedi.

Şebinkarahisar’da tütün üretimi için daha önce gelen talep doğrultusunda üreticilere tohum dağıtıldığını söyleyen Arslan, "İlçemizde tütün ekimi ile ilgili ikinci bir firma daha ilçemize gelerek tütün ekimi yaptırmak istediklerini söyledi. Görüşmelerimiz sonucunda firma yetkilisi Muş bölgesinde ekilen Kırgızistan’ın Talgar cinsi tütünü ilçemizde üretme talebinde bulundu. Bu durum rekabet ortamı oluşturacağından üreticilerimizin lehine olacak” dedi.

Detaylı bilgi almak isteyen çiftçilerin Şebinkarahisar Ziraat Odasına müracaat ederek bilgi alması gerekiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Muhlis Arslan şöyle dedi.

“İlçemizde başlattığımız Tütün ekimi ile ilgili ikinci bir firma daha ilçemize gelerek Tütün ekimi yaptırmak istiyor. Görüşmelerimiz sonucu Sunel firması yetkilisi muş bölgesinde ekilen Talgar cinsi Tütünü ilçemizde üretme talebinde bulundu. Bu Tütünle ilgili tohum ve bilgi almak isteyen üreticilerimiz odamıza uğrayabilir.”

Hüseyin Şenel Odacı

ETİKETLER: Şebinkarahisar Tütün Firma Üretici Çiftçi Sunel Talgar Kırgızistan Tohum ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay basın mensupları ile buluştu

Çöpten ihtiyaç sahiplerinin sağlık giderleri karşılanacak

GZT Giresunspor, Doukara ile yollarını ayırdı

Şebinkarahisar Belediyespor Kulübünden Şampiyonluk Kutlamasına Davet

Şebinkarahisar Ziraat Odasına, Bir Firma Daha Tütün Ekimi Yaptırmak İçin Müracaat Etti

Şebinkarahisar’da Ekmek ve Ramazan Pidesine Zam Yapıldı

Şebinkarahisar Belediyespor Şampiyonluğunu ilan etti

Giresunspor Traftar Çay’dan sonra Fenerbahçe Taraftar Çay’da sofralarımızda olacak

Giresun’da Ekmek ve Ramazan Pidesi’ne yeni zam

Şebinkarahisar’da Yoğun Geçen Kışın Ardından Bahar Temizliği Başladı

Şebinkarahisarlı Avukatın Evinde Cansız Bedeni Bulundu

Şebinkarahisar’ın gönüllü turizm elçisi memleketinin görsel tarihini yazıyor

Komedyen Ali Congun’dan Şebinkarahisar sözlerine özürlü açıklama

Prof. Dr. Mete Gündoğan’dan “Fırın Kurusu” tavsiyesi

Şebinkarahisarlı Gençler Valide Sultan Gemisinde Düzenlenen Boğaz Turunda Buluştu

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40143581-1'); SON DAKİKA Şebinkarahisar Ziraat Odasına, Bir Firma Daha Tütün Ekimi Yaptırmak İçin Müracaat Etti Şebinkarahisar Belediyespor Kulübünden Şampiyonluk Kutlamasına Davet GZT Giresunspor, Doukara ile yollarını ayırdı Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay basın mensupları ile buluştu Çöpten ihtiyaç sahiplerinin sağlık giderleri karşılanacak Giresun Üniversitesi Öğrencilerinden, Çevre Duyarlılığı Meslek Lisesi öğrencilerinden örnek olacak proje Şebinkarahisar’da Yoğun Geçen Kışın Ardından Bahar Temizliği Başladı Şebinkarahisar’da Ekmek ve Ramazan Pidesine Zam Yapıldı Vali Ünlü, İl Genelinde Kütüphanesi Bulunmayan Okulumuz Kalmadı get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220401064612/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×
AdminAdmin