ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:37
Advert

Şebinkarahisar'da AK Parti Belediye Başkan adayı belli oldu

Merakla beklenen Şebinkarahisar’ın AK Parti belediye başkan adayı belli oldu.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 09-02-2024 15:40   Güncelleme : 09-02-2024 16:25
Şebinkarahisar'da AK Parti Belediye Başkan adayı belli oldu

Merakla beklenen Şebinkarahisar’ın AK Parti belediye başkan adayı belli oldu.

AK Partiden Belediye Başkanı adayı olmak için Nejat Okuyar, Seyit Çiftçi, İlhan Ocaklı müracaat etmiş, Belediye Başkanı Ömer Şentürk ise doğal aday olarak dört aday 2024 Yerel seçimleri için aday olarak ön plana çıkmıştı.

AK Parti Genel merkezinde dört isim arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda, Şebinkarahisar’da Belediye başkan adayı olacak isim belirlendi.

Aldığımız kulis bilgilerine göre AK Parti, 2024 Yerel seçimlerinde Şebinkarahisar’da Mevcut Belediye Başkanı Ömer Şentürk’ü Belediye Başkanı adayı olarak gösterdi.

 

Ömer Şentürk Kimdir?

1999 Yılında aktif siyasete başladı. 2001 yılında Şebinkarahisar Ak Parti kurucuları arasında yerini aldı. Bu tarihten itibaren aktif siyasete devam etmektedir.

2019 yılında yerel seçimlerde Belediye Meclis üyesi olarak seçilen Ömer Şentürk, 25 Temmuz 2022 tarihinde mevcut Belediye Başkanı Şahin Yılancı'nın yakalandığı amansız hastalığa yenik düşmesinden sonra, Belediye Meclisi tarafından Şebinkarahisar Belediye Başkanlığına seçildi. Şentürk, evli ve 4 çocuk babasıdır.

HüseyinHüseyin