ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:10
Advert

Şebinkarahisar’da AK Partinin Belediye Başkan adayı kim oldu?

AK Parti’nin Giresun Belediye Başkanı adayını açıklamasından sonra, Giresun'un ilçelerinde ve Şebinkarahisar’da heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-01-2024 11:48   Güncelleme : 28-01-2024 11:59
Şebinkarahisar’da AK Partinin Belediye Başkan adayı kim oldu?

AK Parti’nin Giresun Belediye Başkanı adayını açıklamasından sonra, Giresun ilçelerinde ve Şebinkarahisar’da heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Şebinkarahisar’da Belediye Başkan adayını kamuoyuna duyuran MHP'nin ardından gözler, AK Parti'nin Şebinkarahisar Belediye başkan adayına çevrildi.

Şebinkarahisarlılar, Ak Parti belediye başkan adayı kim oldu? Sorularına yanıt arıyor. AK Parti'nin Şebinkarahisar Belediye Başkan adayı belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? Şebinkarahisar’da heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

AK Patiden belediye başkan adaylığı için Nejat Okuyar, Seyit Çiftçi, İlhan Ocaklı adaylık müracaatlarını yapmış, Belediye Başkanı Ömer Şentürk ise doğal aday olarak dört aday arasından AK Parti teşkilatı Şebinkarahisar Belediye Başkanı adayını seçecek.

Şebinkarahisar’da meraklı bekleyiş sürerken, AK Partinin Giresun’un ilçe belediye başkan adaylarını Pazartesi gününe kadar açıklaması bekleniyor.

HüseyinHüseyin