ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:19
Advert

Şebinkarahisar’da Doğalgaz meydanda yandı, Aralık başında evlerde yanacak

Şebinkarahisar Kent Meydanında ilk doğalgaz ateşi yandı. Aralık ayının başında evlerde yanacak.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 25-11-2023 17:50   Güncelleme : 25-11-2023 17:51
Şebinkarahisar’da Doğalgaz meydanda yandı, Aralık başında evlerde yanacak

Şebinkarahisar Kent Meydanında ilk doğalgaz ateşi yandı. Aralık ayının başında evlerde yanacak.

Şebinkarahisar’da doğalgaz hattı şebekesine ilk doğalgaz verildi. Kent meydanında düzenlenen törenle Doğalgaz ateşi yandı.

Şebinkarahisar'ın uzun yıllardır beklediği önemli hizmetlerden bir tanesi daha ilçeye kazandırılmış oldu.

 

Kent Meydanında düzenlenen törene, Şebinkarahisar Kaymakamı Yasin Ardıç, Belediye Başkanı Ömer Şentürk, daire ve kurum amirleri, Aksa Doğalgaz Ordu Bölge Müdürü Doğan Gürler, Giresun İl Müdürü Hakkı Kahya ve vatandaşlar katıldı.

 

Törenin ardından Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Şebinkarahisar’a doğalgazın gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek bir mesaj yayımladı. Mesajında şöyle dedi.

“Söz vermiş olduğumuz bir projemizin daha sonuna geldik.

Bugün itibari ile hatta gaz verilmeye başlandı. Abonelik işlemlerini, doğalgaz dönüşümünü tamamlayan vatandaşlarımız Aralık ayı ilk haftası itibari ile evlerinde doğalgaz yakmaya başlayacaklar.

Sürecin baş mimarlarından merhum Belediye Başkanımız Şahin YILANCI başta olmak üzere önceki dönem İlçe Başkanımız Nejat OKUYAR, önceki dönem Bakanlarımızdan Nurettin CANİKLİ, önceki dönem Enerji Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih DÖNMEZ, mevcut Bakanımız Alparslan BAYRAKTAR, Sanayi ve Teknoloji Bakanı hemşerimiz Mehmet Fatih KACIR’a Aksa Doğalgaz yetkililerine ve yüklenici firma Arslan CAYLAN’ a teşekkür ederim.

İlçemize hayırlı uğurlu olsun.”

HüseyinHüseyin