ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 11:44
Advert

Şebinkarahisar’da düzenlenen 16. Karadeniz Off-Road yarışları tamamlandı

16. Karadeniz Off-Road yarışları, Şebinkarahisar Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Giresun Offroad Kulübü Jeep ve Doğa Sporları Derneği (GİROFF) organizasyonu ve Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nin desteğiyle gerçekleştirildi.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 17-07-2023 10:45   Güncelleme : 17-07-2023 10:52
Şebinkarahisar’da düzenlenen 16. Karadeniz Off-Road yarışları tamamlandı

Yarışların son gününde, Bağlar Mevkiindeki 2. Ayak yarışlarında 24 aracın katıldığı seyirci etabında heyecan doruktaydı. Pilotlar, şampiyonluk için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar ve Şebinkarahisarlı yüzlerce sporsever bu heyecana ortak oldu. Yarış alanında büyük bir coşku vardı ve seyirciler, araçların büyük bir hızla parkuru geçmesini heyecanla izlediler.

 

Şebinkarahisar Kent Meydanı'nda düzenlenen törende, yarışları kazananlara protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyaları verildi. 16. Karadeniz Off-Road Şampiyonasında, farklı kategorilerde mücadele eden sporcular birinci oldu. S1 kategorisinde Hüseyin Kurucu ile Hasan Cebeci, S2 kategorisinde Ali Küçükersöz ile Arif Gençler, S3 kategorisinde İsa Yaşar ile Ahmet Köseoğlu, S4 kategorisinde ise Süleyman Şen ile Ahmet Sarıtaş birincilik elde etti. Genel klasmanda ise İsa Yaşar ve Ahmet Köseoğlu birinci olarak şampiyonluklarını ilan etti. Off-Road yarışlarında görev alanlara plaket verildi.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı, yarışların ardından bir teşekkür konuşması yaptı. Başkan, yarışların başarılı bir şekilde tamamlandığını ve Şebinkarahisar'ın tanıtımına katkı sağladığını belirtti. Ayrıca, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'ne ve destek veren herkese teşekkür etti.

 

16. Karadeniz Off-Road yarışı, Şebinkarahisar'da büyük bir heyecan yarattı. Şampiyonaya katılan araçlar, zorlu parkurlarda büyük bir başarı gösterdiler. Kazananlar kupa ve madalyalarını gururla teslim aldılar. Şebinkarahisar, Off-Road sporunda başarılı bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadı. Kupa töreninden sonra Emre Gürsoy konseriyle program sona erdi.

HüseyinHüseyin