ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 06:32
Advert

Şebinkarahisar’da ilk değerlendirme Nejat Okuyar’dan geldi

Şebinkarahisar AK Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, seçim sonrası kutlamaların yapıldığı Kent Meydanında yaptığı konuşmasında tüm seçmenlere teşekkür ederek, “Bugün hesaplaşma değil, beraber olma günüdür." dedi.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 29-05-2023 11:33   Güncelleme : 29-05-2023 11:37
Şebinkarahisar’da ilk değerlendirme Nejat Okuyar’dan geldi

Şebinkarahisar AK Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, seçim sonrası kutlamaların yapıldığı Kent Meydanında yaptığı konuşmasında tüm seçmenlere teşekkür ederek, “Bugün hesaplaşma değil, beraber olma günüdür." dedi.

Nejat Okuyar, Şebinkarahisar MHP İlçe Başkanı Murat Bölük ve AK Parti ilçe yönetimi ile birlikte yaptığı konuşmasında şöyle dedi.

Sevgili Hemşerilerim, Değerli Yol Arkadaşlarım.

Burada Şebinkarahisar meydanından tüm teşkilatımla birlikte hepinizi sevgi, saygı, muhabbetle selamlıyorum.

15 mahallemizi, 62 köyümüzün her bir hanesinin tamamını sevgiyle, saygıyla muhabbetle selamlıyorum.

Dünya Lideri Genel Başkanımız, Liderimiz, başkomutanımız, Türkiye Cumhuriyetinin 13.Cumhurbaskanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı Şebinkarahisar Meydanından saygıyla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 14 Mayıs Parlamento seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, İslam ve Türk coğrafyasına, tüm dünyaya insanlığa hayırlı olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum.

Bugün ilçe genelinde sandığa giderek milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olan tüm ilçe halkımıza yürekten saygılarımı sunuyorum.

Uzak diyarlardan, gurbetten saatlerce yol gelip oy kullanan kardeşlerimize, şükranlarımızı sunuyorum.

Buradan binlerce kilometre yol giderek başta İstanbul ve farklı şehirler de oy kullanan tek bir oyuyla cumhurbaşkanımıza güç katan tüm hemşerilerime teşekkürlerimizi sunuyorum

AK Parti olarak bugün iki farklı heyecanı aynı anda yaşıyoruz. Türkiye'de her iki seçmenden birinin oyunu almış bir Lideri tekrar bu millete hizmet etme imkânı sağlamış olmanın, bununla beraber cumhur ittifakı olarak güçlü bir parlamento desteğine ulaşmış olmanın haklı gururunu birlikte yasıyoruz.

Değerli Hemsehrilerim;

Kesin Olmayan sonuçlara göre bugün Sebinkarahisar; Cumhurbaskanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a %82 oy oranıyla tarihi bir rekorla destek sağlamıştır.

Yine Kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye genelinde oyların yaklaşık %52 sini alarak Türkiye Cumhuriyetinin 13.Cumhurbaşkanı seçilmiştir.

Bununla beraber 14 mayıs seçimlerinde AK Partimiz; ilçemizden yaklaşık %50 oy alarak açık ara olarak birinci parti çıkmış, Giresun’dan 2 Milletvekili, Ülke genelinde %36 oy oranıyla 266 milletvekili sandalyesi kazanmıştır.

Yine Cumhur ittifakı olarak mecliste 322 milletvekili ile güçlü bir parlamento ile Cumhurbaşkanımıza güçlü bir meclis seçmiş olduk. Aziz milletimize bize olan güveninden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.

Kıymetli Şebinkarahisarlılar,

Bugün millet sandığa gitmiş, mührü eline almış ve ülkesi için son kararını vermiştir. Millet bütün soru işaretlerine net olarak son noktayı koymuştur

Tüm samimiyetimizle, AK Parti'ye oy vermiş olsun olmasın, 14 Mayıs 2023 ve 28 Mayıs 2023 seçimlerinin galibi inşallah hiç şüphesiz Türkiye'dir.

Bugün Kandilden her gün video mesaj gönderenler, Silivri’den twet atanlar, pensilvanyadan, Londra’dan, Paris’ten bizim seçimlerimize müdahil olanlar, gazete manşetleri atanlar, cezaevlerinden 15 Mayısta çıkma ümidinde olanlar, onlara maşa olanlar, işbirliği içerisinde olanlar kaybetmiştir.

Bugün bir kez daha Türkiye kazanmıştır. Bugün Türkiye’nin Yüzyılı, bugün Türkiye’nin Şahlanış döneminin başlangıcıdır. Bugün Türkiye gibi Şebinkarahisar’ında şahlanışının başlangıcı olacaktır. Kazanan çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız tüm milletimizdir

Türkiye'nin önünün de çocuklarımıza güvenle bırakacağımız, yepyeni tertemiz bir sayfa açılmıştır. Şundan herkesin emin olmasını istiyorum. Önceki görev sürelerimizde nasıl siyasi görüş ayırmadan ilçemizin tamına hizmet ettiysek bundan sonrada aynı sekil de ilçemizde de ülkemizde de her bir vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu milletin bir evladı bu şehrin bir çocuğu olarak şunu büyük bir gururla ifade etmekteyim: Bugün Türkiye, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal, Merhum; Necmettin Erbakan, Turgut Özal ve Adnan Menderes'in özlemlerinin hayallerinin ve hedeflerinin hayat bulacağı bir dönemin basındayız.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı artık kendi doğalgazını, kendi petrolünü kullanan; kendi otomobilini, kendi savaş gemisi, kendi tankını savaş uçağını, helikopterini, İha’sını, Siha’sını yapabilen ve bunları tüm dünyaya satabilen güçlü Türkiye Cumhuriyetinin yüzyılı olacaktır.

Bugün bütün bu zorluklara karşı milletimizin bize verdiği emanetle sorumluluğumuz daha da artmıştır. 5 dönemde teveccüh gören AK Parti’nin sorumluluğu da, hassasiyeti de artmıştır. Biz zaten üzerimizde büyük bir emanet taşıyoruz, bu emanetin ağırlığı daha da artmıştır. Kibiri Gururu, böbürlenmeyi hiçbir zaman kapımızdan içeri almadık bundan sonra da daha hassas olacağız.

Sevgili Hemsehrilerim, Değerli yol arkadaşlarım;

Bir kez daha tekrar etmek istiyorum; kazanan, Türkiye’dir, demokrasimizdir, kardeşliktir.

Hiç kimse hüzünlenmesin; hiç kimsenin sevinci, coşkusu diğerlerini üzmesin. Çünkü biz hep birlikte Türkiye’yiz.

Biz bu ilçede de, ülkede de beraberiz, kardeşiz, bunu unutmayın. Seçim sürecinde çalışma arkadaşlarımızı tehdit ettiler, filanca kendine dikkat etsin biz gelince bu ilçede barınamaz diye haber gönderdiler. Âmâ biz onlar gibi olmadık olmayacağız da. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bugün hesaplaşma değil bir ve beraber olma günüdür.

Kampanya sürecinde istemeden kalbini kırdığımız, üzdüğümüz kardeşlerimiz varsa hepsinden başta şahsım, tüm arkadaşlarım adına af diliyorum. Kampanya sürecinde yaşananların, söylenenlerin, yanlış anlamaların, incitici kelamın meydanlarda kalmasını, yerini kadim ilçemizde baki olan dostlukların almasını diliyorum

Bizimle birlikte sahada Cumhurbaşkanımız için köy köy, mahalle mahalle destek isteyen MHP ilçe teşkilatlımıza ve diğer Cumhur İttifakı Partileri; Yeniden Refah Partisine, Büyük Birlik partisine, Demokratik Sol Partiye ve Hüdapar’a teşekkür ediyorum

Bu arada tüm teşkilatıma buradan özellikle şükranlarımı iletiyorum. Yaklaşık 3 aydır sahadayız. 2 aydır yağmur yağıyor, ıslandık, çamurda kaydık düştük, evlerimizin yolunu unuttuk ama yorulmadık, özellikle kadın kollarıma, gençlerimize, ana kademimize, partimizin tüm üyelerine, tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum, Belediye Başkanımıza, Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, bu süreçte bana olan sonsuz desteği için eşime aileme ve bu rekor destek için Şebinkarahisar halkına bir kez daha teşekkür ediyorum.

Seçimlerin ilçemizde demokratik olgunlukla geçmesine katkı sunan, muhalefet partileri Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Başkan ve İlçe Teşkilatlarına teşekkür ediyorum.

Bugün sandıklarda görev yapan sandık görevlilerine, siyasi parti temsilcilerine, müşahitlerine ve emniyet mensuplarına, güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum.

Türkiye Yüzyılı, bu yeni dönem ülkemize, milletimize, tüm insanlığa hayırlı olsun.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Yolumuz, bahtımız açık olsun.

HüseyinHüseyin