ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 02:04
Advert

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneğinden Mobilite Fuar Gezisine Davet

Almanya'da düzenlenecek olan Mobilite Fuarı'na katılmak isteyenler için bir fırsat.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 12-07-2023 12:18   Güncelleme : 12-07-2023 12:28
Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneğinden Mobilite Fuar Gezisine Davet

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği, Almanya'da düzenlenecek olan Mobilite Fuarı'na yönelik bir gezi düzenleyeceğini duyurdu. Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Müjdat Karayılan, yaptığı basın açıklamasında programa katılmak isteyenleri davet etti.

 

Karayılan, programın detayları hakkında şunları söyledi: "Sayın hemşehrilerimiz, öncelikle hepinize iyi günler ve bol kazançlar diliyoruz. ŞEBİNSİAD olarak, bölgeye katkı sağlayacak bir gezi düzenlemeyi tercih ediyoruz. Üyelerimiz ve iş insanı hemşehrilerimizi Eylül ayında Almanya'da gerçekleştirilecek olan Mobilite Fuarı'na götürmek istiyoruz. Bu kapsamda, konaklama, otel kahvaltısı, fuar ziyareti ve uçak bileti dahil olmak üzere kişi başı bütçe 1000€ olarak belirlenmiştir. Fuarı ziyaret etmek isteyen hemşehrilerimizden, başvurularını bize iletmelerini rica ediyoruz. İrtibat için son tarih cumartesi günüdür."

 

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yaptığı bu başkanlık açıklamasıyla birlikte, Almanya'da düzenlenecek olan Mobilite Fuarı'na katılmak isteyenler için bir fırsat sunulmuş oldu. Dernek, üyelerini ve bölgenin iş insanlarını Almanya'da gerçekleştirilecek olan bu önemli fuara götürmeyi hedefliyor.

 

Mobilite Fuarı, sektörde faaliyet gösteren birçok şirketin yanı sıra yenilikçi ürünler ve teknolojiler sunan bir platformdur. Bu fuara katılarak, bölge sanayisinin gelişimi için önemli adımlar atılabilir ve yeni iş bağlantıları kurulabilir.

 

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği, organizasyonun her ayrıntısını planlamış durumda. Gezi paketi, konaklama, otel kahvaltısı, fuar ziyareti ve uçak bileti gibi önemli detayları içermektedir. Söz konusu bütçe dahilinde programa katılanlar, Almanya'da fuarın heyecanını yaşayacak ve bölgenin iş dünyasıyla etkileşimde bulunma şansını elde edecekler.

 

Başvuruların cumartesi gününe kadar yapılabileceği belirtiliyor. Bu süre içerisinde, katılmak isteyenlerin dernek ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği, başvuruları değerlendirecek ve seçilen katılımcıları Almanya'ya taşıyacak.

 

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Müjdat Karayılan, basın açıklamasında programın detaylarını duyurmuş ve katılımcıları başvurularını yapmaya davet etmiştir. Almanya'da gerçekleştirilecek olan Mobilite Fuarı, iş dünyasının önemli bir buluşma noktasıdır ve bu fırsatı kaçırmamak için dernek üyelerinin ve bölgenin iş insanlarının programa katılmaları önerilmektedir.

 

HüseyinHüseyin