ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 05:14
Advert

Şebinkarahisarlılar Deprem bölgesine yardım için seferber oldu

Yüz yılın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yaralar sarılıyor. Şebinkarahisar İstanbul Sivil Toplum Kuruluşları birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek depremde yaraların sarılması için 3. tır dolusu yardım malzemesini daha bölgeye ulaştırdı.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-02-2023 14:17
Şebinkarahisarlılar Deprem bölgesine yardım için seferber oldu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, depremin etkilediği 10 ilde yaraları sarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yüzyılın felaketinin ardından Şebinkarahisar Dernekleri deprem bölgesinde yaraların sarılması için ayni ve nakdi yardım çalışmalarına devam ediyor.  Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Saygıdeğer Şebinkarahisarlılar Kıymetli Dostlarımız,

Şebinkarahisarlı sivil toplum kuruluşları olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yoğun gayretlerle daha önce 2 tır dolusu ihtiyaç malzemelerini deprem bölgesine göndermiştik. Ayrıca Televizyonlarda yapılan "Türkiye tek yürek" kampanyasına da 150.000 TL bağışta bulunmuştuk.

Bu akşam yine deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere 3. Tır'ımızda yüklendi ve yola çıktı. Hem nakdi hem de ayni yardımlarımız devam ediyor.

Tırlarını bizlere tahsis eden Süleyman Bayraktar, Alişan Kaynak, Musa Koç'a ve emeği geçen bütün hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

 

 

 

 

 

AdminAdmin