ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:28
Advert

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Divan toplantısı Ataşehir’de yapıldı

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin organize ettiği bölge divan toplantısı, Ataşehir The Green Park Hotel Bostancı’da yapıldı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 21-01-2024 16:14   Güncelleme : 21-01-2024 16:46
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Divan toplantısı Ataşehir’de yapıldı

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin organize ettiği 2024 Yılının ilk divan toplantısı, Ataşehir The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu Divan toplantısında Divan Kurulunun oluşturulmasıyla birlikte, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla 2024 Yılının ilk divan toplantısına başlandı. Köy ve mahalle dernek başkanlarının katıldığı kahvaltılı divan toplantısında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği Divan toplantısında Başkan Mehmet Şimşek, Divan toplantısına katılanlara teşekkür ettiği konuşmasında dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Şimşek, 2024 Yılında Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin kuruluşunun 60. Yılı dolayısı ile çeşitli organizasyonlar yapılacağını, 18 Şubat 2024 Pazar Günü Genel Kurul yapılarak ilk günkü heyecanla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Şebinkarahisar’da düzenlenen 19 Mayıs kültür etkinlikleri, dernek merkezi inşaat durumu, öğrenci bursları ve Şebinkarahisar’a yapılan ayni yardımlar hakkında detaylı bilgileri toplantıya katılanlara anlattı.

Şebinkarahisar köy ve mahalle derneklerinde yenilenen kongrelerde yeni görevlerine seçilen dernek başkanlarını tanıştırma ve gündemle alakalı konularda konuşmaları için tüm dernek başkanları konuşma yaparak görüş ve düşüncelerini aktardılar.

Protokol konuşmaları ve söz almak isteyenlerin yaptıkları konuşmalar sonunda günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle divan toplantısı sona erdi.

HüseyinHüseyin