ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:28
Advert

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin Burs Başvuru sonuçları açıklandı

Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneğinin Şebinkarahisarlı Üniversite Öğrencilerine her yıl verdiği Öğrenci burs sonuçları açıklandı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-11-2023 10:56   Güncelleme : 29-11-2023 11:01
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin Burs Başvuru sonuçları açıklandı

Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneğinin Şebinkarahisarlı Üniversite Öğrencilerine her yıl verdiği Öğrenci burs sonuçları açıklandı. Burs alacak öğrenciler aşağıdaki linki tıklayarak sonuçları öğrenebilecek.

Dernek Başkanı Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamasında, " Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği olarak tüzüğümüz gereği üniversite öğrencisi olan Şebinkarahisarlı ihtiyaç sahibi öğrencilere yıllardır burs vermekteyiz” dediği açıklamasında şöyle dedi.

"Saygıdeğer Şebinkarahisarlılar,

Kıymetli Dostlarımız;

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği olarak tüzüğümüz gereği üniversite öğrencisi olan Şebinkarahisarlı ihtiyaç sahibi öğrencilere yıllardır burs vermekteyiz.

Üniversiteyi kazanmak kadar okumanın da zor olduğu bilinciyle eldeki imkanlar doğrultusunda derneğimize burs müracaatında bulunan öğrencilerimize burs verilmektedir. Dernek olarak en büyük amacımız Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde okuyan ve derneğimizden burs alan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin başarılı olmalarını sağlamak, onları Şebinkarahisarlı bireyler olarak; devletimize, milletimize ve memleketimize kazandırmaktır.

İlçemiz nüfusuna kayıtlı üniversite okumakta olan öğrencilerin sayılarının her yıl artmasının yanı sıra, bu öğrencilerimiz için oluşturduğumuz burs havuzuna destek veren duyarlı hayırsever iş insanlarımız, hemşerilerimizin sayısı da oldukça fazladır. Desteklerini esirgemeyen hayırsever İş İnsanlarımızın, hemşerilerimizin hepsinden Allah razı olsun. Öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen ve burs veren çok değerli hayırsever hemşerilerimizin vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz."

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Adına

Başkan

Mehmet Şimşek

BURS BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HüseyinHüseyin