ŞEBİN GÜNDEM
HV
23 NİSAN Salı 17:10
Advert

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin Burs Başvuruları Başladı

Her yıl, Şebinkarahisarlı Üniversite Öğrencilerine ve Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okullarını tercih eden diğer illerden gelen Üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla rekor sayıda burs veren Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı burs başvuruları başladı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 12-09-2022 00:02   Güncelleme : 12-09-2022 00:26
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin Burs Başvuruları Başladı

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şimşek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Şebinkarahisarlı Üniversite öğrencilerine verilecek burla ilgili bir açıklama yaparak burs başvurularının en geç 14 Ekim 2022 tarihine kadar yapılmasının gerektiğini bildirdi.

Başkan Şimşek burs başvuru bilgilerini öğrencilerin dikkatli bir şekilde doldurmalarının gerektiğini belirterek yaptığı açıklamasında şöyle dedi;

 

 

 

“Şebinkarahisarlı Üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla her yıl burs veren Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğimiz, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında da Şebinkarahisarlı Üniversite Öğrencilerine burs verecektir.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında 600 Öğrenciye burs veren Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, Şebinkarahisarlı olup Üniversiteyi yeni kazanan Lisans (4 yıllık) öğrencilerine ve geçen yıl burs almış olan başarılı öğrencilere 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında da burs verecektir. Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulunu tercih eden ön lisans öğrencileri de burs başvurusu yapabilecek olup bunun dışında herhangi bir ÖNLİSANS öğrencisinin başvurusu kabul edilmeyecektir.

 

 

 

Bu şartlar altında burs başvurusu yapmak isteten öğrencilerin 12 Eylül – 14 Ekim 2022 tarihleri arasında burs@sebinkarahisarlilardernegi.org.tr adresine mail yoluyla başvuru yapmaları gerekmektedir. Geçen yıl burs almış olan başarılı öğrenciler de istenilen bütün evrakları eksiksiz göndermeleri gerekmektedir.

Burs başvuru sonuçları en geç 20 Kasım 2022 tarihinde açıklanmış olup okulların başladığı tarihten itibaren okulların kapanacağı tarihe kadar 8 ay boyunca hesaplarına yatacaktır.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Şimşek konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

Saygıdeğer Şebinkarahisarlılar, Kıymetli Dostlarımız;

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Şebinkarahisarlı olup Üniversiteyi yeni kazanan 4 yıllık Lisans öğrencilerine, bir önceki dönem burs alan başarılı öğrencilere ve Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu’na kayıt yaptıran öğrencilerimize burs verilecektir.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.”

Yönetim Kurulu adına

Başkan Mehmet ŞİMŞEK

BURS BAŞVULARI İÇİN

Aşağıdaki linkten gerekli evrakların temin edilerek başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvurular E-MAİL yoluyla PDF dosya şeklinde yapılacaktır.

Üniversiteyi kazanan 4 Yıllık Lisans ve Şebinkarahisar’ı tercih eden 2 yıllık Ön Lisans Öğrencileri istenilen evrakların tamamını eksiksiz olarak dosya şeklinde hazırlayarak istenilen mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Başvuruda eksik evrak olması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

Geçen dönemde burs alan öğrenciler ise bu dönemde bütün evrakları eksiksiz aynı şekilde tarayıcıdan tarayarak PDF dosyası olarak mail adresine göndermeleri (geçen yıl hazırlık okuyup burs alanlar sadece öğrenci belgelerini göndermeleri) gerekmektedir. İstenilen evrakları göndermeyen öğrencilerin bursu devam ettirilmeyecektir.

BURS BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

BURS BAŞVURU KILAVUZUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

BURS BAŞVURU ŞARTNAMESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

HüseyinHüseyin