ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 12:09
Advert

ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan İlk Ziyaretini Ömer Kılıç’a Yaptı

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Müjdat Karayılan, kongre sonrası ilk ziyaretini rakibi Ömer Kılıç’a yaptı.

İSTANBUL
Giriş Tarihi : 04-03-2022 15:30
ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan İlk Ziyaretini Ömer Kılıç’a Yaptı
İLGİLİ HABERLER Ömer Kılıç, “yeni dönemde yapılacak faaliyetlerin takipçisi olacağız” Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Kabuğundan Çıktı (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Müjdat Karayılan, ilk ziyaretini 26 Şubat 2022 Cumartesi günü yapılan kongrede rakibi olan Ömer Kılıç’a yaptı.

Kongre öncesi adaylığını açıklayan Müjdat Karayılan ilk ziyaretini yine Ömer Kılıç’a yapmış çalışmalarında başarılar dilemişti. Seçim sonucunda kim kazanırsa kazansın, kazanan Şebinkarahisar olsun demişti. Seçimde başkan olan Müjdat Karayılan, yine ilk ziyaretini Ömer Kılıç’a yaparak, seçim sürecinde yaptıkları çalışmaları mükemmel bir şekilde yürütülmesine yardımcı olan Ömer Kılıç arkadaşıma teşekkür ederim dedi.

ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında ise şöyle dedi.

“Başkan seçildikten sonra ilk ziyaretimi başkanlık yarışında benle yarışan sevgili arkadaşım Ömer Kılıç’ı ziyaret ederek başladım. Kendisine bir kahvenin 40 yıl hatırı olur diyerek ufak bir hediyem oldu. Bu süreci mükemmel yürütmemize yardımcı olan Ömer arkadaşıma tekrar teşekkür ederim. Ayrıca mükemmel misafirperverliğinden dolayı da ayrıca teşekkürler” dedi.

ŞEBİNSİAD Kongresinde aday olan Ömer Kılıç ise Başkan Müjdat Karayılan’ın ilk ziyaretini kendisine yapması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamasında şöyle dedi.

“Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Karayılan Bey ziyaretime gelerek gündem ile alakalı istişareler de bulunduk

Şahsim ve yol arkadaşlarım adına kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çıkmış oldukları bu yolda kendine ve ekip arkadaşlarına başarılar dileriz.

Biz birlikte güçlüyüz.

Sevdamız Şebinkarahisar.” dedi.

Hüseyin Şenel Odacı

ETİKETLER: ŞEBİNSİAD Şebinkarahisar Dernek Kongre İşadamı Kılıç Karayılan ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Şebinkarahisarlı Avukatın Evinde Cansız Bedeni Bulundu

Şebinkarahisar’da Kadınlar Hem Dokuyor, Hem Eğitime Katkı Sunuyor

Sıla Şentürk’ün katili Hüseyin Can Gökçek üzerine atılı suçlamaları kabul etmedi

Hakan Keleş: "Rize’den puanla dönmek istiyoruz"

AdminAdmin