ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 18:55
Advert

Şehitlerimize yapılan saygısızlığı kınıyoruz

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, 28 Nisan Cuma günü yapılacak Millet İttifakı Mitingi öncesi Şehitlerimizin adının yaşatıldığı üstgeçitlerde Şehitlerimizin isimleri kapatılarak asılan pankartlara çok sert tepki gösterdi. Ekrem Civelekoğlu, “HDP ile kol kola girip, Giresun’da şehitlerimize ve halkın iradesine yapılan saygısızlığı şiddetle kınıyoruz.” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-04-2023 00:17   Güncelleme : 29-04-2023 00:22
Şehitlerimize yapılan saygısızlığı kınıyoruz

 

Kamuoyu vicdanını derinden yaralayan skandalı kınayan AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkan Ekrem Civelekoğlu, yaptığı yazılı açıklamada;

“14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için HDP ile ittifak yapan CHP’nin Giresun Mitingi öncesinde, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren Şehitlerimize karşı yapılan bu saygısızlığı şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimizin isimlerinin verildiği üst geçitlerde, Şehitlerimizin isimleri kapatılarak üzerine Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın resimlerinin bulunduğu pankartların asılmasını Şehitlerimize karşı yapılmış çok büyük bir saygısızlık olduğunun herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Eli kanlı terör örgütü mensuplarının her platformda destek mesajları yayınladığı CHP’nin gerçek zihniyeti ve asıl amacı işte budur! Pankartlarda Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olarak yazılmasını, İmamoğlu ve Yavaş’ın da Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak lanse edilmesini de halkımızın iradesine karşı yapılmış darbe girişimi olarak görüyoruz! Şehitlerimize ve halkımızın iradesine karşı bu saygısızlığı yapma cüretini gösterenleri derhal gereğini yapmaya ve özür dilemeye davet ediyoruz. Tek amaçları ülkemizi ve aziz milletimizi kaos ortamına sürüklemek, siyasi çıkarları için tüm milli ve manevi değerlerimizi ayaklar altına almak olan bu zihniyetin ne kadar tehlikeli olduğuna bir kez daha hepimiz şahit olduk. Halkımız tüm gerçekleri görmekte ve bilmektedir. Aziz milletimiz bu kirli düşünceye hak ettiği cevabı 14 Mayıs seçimlerinde bir kez daha verecek, terör örgütleriyle Türkiye üzerinden kirli pazarlıklar içerişine girenleri, Şehitlerimize ve halkın iradesine ipotek koymaya kalkanları sandığa gömecektir” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin