ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 13:58
Advert

ŞEHRİMİZE HEP BİRLİKTE ‘DEĞER’ KATALIM

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, daha fazla hizmet sunulabilmesi için şehir merkezinde ikamet etmesine rağmen adresleri köy, başka il ve ilçelerde olan kişilere çağrıda bulundu.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 27-12-2022 14:42
ŞEHRİMİZE HEP BİRLİKTE ‘DEĞER’ KATALIM

Başkan Şenlikoğlu, yıl sonunda Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi kapsamında 2022 yılı nüfus sayımı yapılacağını hatırlatarak, kalan kısa süreçte ikametgâh taşıma işleminin yapılmasının önemli olduğuna dikkat çekti.

 

Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere Belediyemizin en büyük gelir kaynağı İller Bankası’ndan aldığı paydır. Bu da şehrimizde resmi olarak ikamet edenlerin sayısına göre belirlenmektedir. Belediyemizin İller Bankası’ndan alacak olduğu payın artması, hizmet kalitemizin artması anlamına gelmektedir. Şehrimizi sizlerin gösterdiği katkılarla daha da modernleştireceğiz. Şehrimizde yaşayan tüm hemşehrilerimizin gerekli hassasiyet ve özeni göstereceğine inanıyorum.

 

Şehrimizdeki imkânları sizlerin gösterdiği örnek vatandaşlık sayesinde geliştireceğiz. Bunun için alınan her ikametgâh, bizler için artı bir avantaj demektir. Hizmetlerimizin aksamadan yürüyebilmesi için barındırdığımız nüfus kadar devletten pay almamız gerekiyor. Belediye olarak vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri için şehrimizde yaşayan ancak ikametgâhı köy, ilçe veya başka ilde olan vatandaşlarımızın ikametgâhını ivedilikle şehir merkezine taşımalarını istiyoruz.” dedi.

 

Başkan Aytekin Şenlikoğlu, ikamet taşıma işleminin son tarihinin 31 Aralık 2022 olduğunu da sözlerine ekledi.

AdminAdmin