ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 10:33
Advert

Şenlikoğlu Ankara’dan yine müjdelerle döndü

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Giresun’u daha yaşanabilir bir şehir yapmak için Ankara’da ki temaslarını sürdürüyor.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 15-10-2022 18:03
Şenlikoğlu Ankara’dan yine müjdelerle döndü

Başkan Şenlikoğlu, son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun talimatları doğrultusunda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile bir araya geldi.

Şenlikoğlu, gençleri ve vatandaşları spora teşvik etmek, spor alanlarını çoğaltarak herkesin spor yapma imkanını kolaylaştırmak amacıyla; Açık Spor Kompleksi Rekreasyonu Alanı Düzenlemesi (Doğu Park-Galericiler Sitesi) projesi içeriğinde yer alan 2 futbol sahası, 2 basketbol sahası, 2 voleybol sahası ve 2 tenis kortu ile mahallelere kazandırılacak 4 futbol sahası, 1 basketbol sahası, 1 voleybol sahası olmak üzere 6 adet spor tesisinin yapım süreciyle alakalı olarak önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehrimizde amatör ve bireysel sporun gelişmesine katkı sağlayıp sporun sokaklara da yayılmasını istediklerini belirterek: “Ankara’dan aldığımız bu güzel haber özellikle gençlerimizi mutlu edecek, bizler de onların mutluluğuna ortak olacağız. Vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planladığımız tesislerle, herkese spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve sağlıklı bir toplum oluşturmak hedefiyle önemli bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. Gençlerimizi, çocuklarımızı ve aileleri bir araya getirecek olan spor sahalarımızda güvenli ve eğlenceli bir ortam olacak.

Şehrimiz ve geleceğimiz için attığımız her adımda desteklerini bizden esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere projelerimize sağladığı destekler için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik'e, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

AdminAdmin