Son dakika haberleri: Giresun’un gözde yaylalarından Kümbet Yaylası’nda, bugün öğle saatlerinde [Kaynakta saat bilgisi verilmemiş, yaygın olarak öğleden sonra olduğu varsayılabilir] feci bir kaza yaşandı. Hasan E. (37) idaresindeki cip, Dereli ilçesi sınırları içerisinde bulunan Kümbet Yaylası yolunda henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanarak durabildi.

EKİPLER SEVK EDİLDİ, 5 KİŞİ KURTARILDI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine hızla 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Zorlu arazi koşullarında yürütülen kurtarma çalışmaları sonucu araçta bulunan yaralılar bulundukları yerden çıkarıldı.

Kazada yaralananların isimleri ve yaşları şu şekilde belirlendi:

  • Hasan E. (37) (Sürücü)
  • Özge E. (39)
  • Betül E. (30)
  • Ayşe E. (55)
  • Osman Barlas E. (1) (Çocuk)

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 5 yaralı, ambulanslarla Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin detaylı bilgi henüz paylaşılmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Advert