ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:15
Advert

Süper Kupa Finali için Giresunspor'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye davet

Giresunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi sosyal medya üzerinden tebrik ederek finalin Giresun’da oynanması için davet yayınladı. Davette, iki takımın bu akşam oynanması gereken Turkcell Süper Kupa finali öncesinde sergiledikleri onurlu duruş nedeniyle tebrikler sunuldu ve Giresun'da oynanması için Süper Kupa maçına ev sahipliği yapma istekleri belirtti.

SPOR
Giriş Tarihi : 29-12-2023 23:22   Güncelleme : 29-12-2023 23:27
Süper Kupa Finali için Giresunspor'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye davet

 

Giresunspor, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Galatasaray ve Fenerbahçe Spor Kulüplerini tebrik etti ve Turkcell Süper Kupa finalinin Giresun'da oynanması yönünde bir davet yayınladı. Kupa finali öncesinde sergiledikleri onurlu duruş nedeniyle iki kulübü öven Giresunspor, Giresun'da Süper Kupa finaline ev sahipliği yapma arzusunu dile getirdi. Giresunspor'un paylaşımında, " Bu akşam oynanması gereken Turkcell Süper Kupa finali öncesinde yaşananlarla ilgili olarak onurlu bir duruş sergileyen Galatasaray ve Fenerbahçe Spor Kulüplerini yürekten tebrik ediyoruz.

 

Atatürk'ün muhafızlığını yapmış bir şehir olarak Turkcell Süper Kupa Finali için her iki güzide kulübümüzü Giresun'da ağırlamaktan mutluluk duyarız.

 

Daima Atatürk'ün İzinde" ifadelerine yer verildi. Bu, futbol severler ve iki kulübün taraftarları tarafından olumlu karşılanan bir eylem oldu.

 

AdminAdmin