ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 03:30
Advert

TİRDEF, Hemşerilerini Kahvaltıda Buluşturdu

Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) İstanbul, Bağcılar Giresun Konağında kahvaltı düzenledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-02-2024 12:06   Güncelleme : 12-02-2024 12:09
TİRDEF, Hemşerilerini Kahvaltıda Buluşturdu

Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) İstanbul, Bağcılar Giresun Konağında kahvaltı düzenledi.

TİRDEF Genel Başkanı Necdet Demirel kahvaltı programına katılan misafirlere selamlama konuşması yaptı.

Programda, Tirebolu için neler yapabilir başlığı altında istişarelerde bulunuldu. Üniversitelerden akademik olarak destek sağlanması, Üye dernek başkanları ve delegeler Haymana’da Şehit Binbaşı Hüseyin Alparslan Kültür Evinin yapımına hız kesmeden devam edilmesi, öğrenci bursları, şehitlik ziyareti, ekonomik olarak TİRDEF’in güçlenmesi, üye olmayan diğer derneklerimizin TİRDEF çatısı altında toplanması ve katkılarının önemli olduğu gibi birçok konuda istişareler yapıldı.

TİRDEF’in kahvaltı programına, dernek temsilcileri ve delegelerin yanı sıra; İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, YTÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Halit Keskin, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Harşit Federasyonu Başkanı Temel Bilecen, Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu, Esenler Belediye Meclis Üyesi Musa Ada katıldı.

TİRDEF Genel Başkanı Necdet Demirel kapanış konuşmasında; “Toplantıya katılan protokole mensup kişilere ve davetlilere tek tek teşekkür etti. Sayın dernek başkanlarımız, sayın delegelerimiz, tüm önerilerinizi ilgili yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile not aldık. Bu istekleri Yönetim Kurulumuzda görüşerek bir takvim oluşturarak Allah’ın izni ile hep birlikte gerçekleştireceğiz. Yapılan her faaliyet, yapılan ve yapılan her çalışmalardan sizleri gerek bu tür toplantılar, gerek sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla bilgilendireceğiz” dedi.

HüseyinHüseyin