ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:44
Advert

Tokatlı STK’lardan Başkan Genç’e Destek

Tokatlı 16 Sivil Toplum Kuruluşu, Başkan Genç’e destek için bir basın açıklaması düzenledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-03-2024 12:11   Güncelleme : 19-03-2024 12:15
Tokatlı STK’lardan Başkan Genç’e Destek

Tokatlı 16 Sivil Toplum Kuruluşu (STK), Başkan Şükrü Genç’e destek amacıyla bir basın açıklaması düzenledi.

Aday belirleme sürecinde Şükrü Genç’e yapılan haksızlığa dikkat çeken STK’lar, “Mülkiyet konusunda rantı değil, bizim haklarımızı savunan Şükrü Genç’i destekliyoruz” diyerek tüm Tokatlı hemşerilerden bağımsız aday Şükrü Genç için oy istedi.

 

Bu basın açıklamasında, sivil toplum kuruluşlarının temel amacının halkın haklarını korumak olduğu vurgulandı. STK’lar, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadıklarını belirtti. Hangi iktidar olursa olsun, STK’ların hak aramalı ve sürekli muhalif bir yapıda olması gerektiğini ifade ettiler. Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Genç’in halk tarafından sevildiği, alınan oy oranlarının sürekli arttığı ve yapılan anketlerde ön sırada olduğu açıkça görülmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi, aday belirleme sürecinde Şükrü Genç’i oyalayarak başarılı bir belediye başkanını ve Sarıyer halkının taleplerini yok saymıştır. Bu nedenle STK’lar, halk için bağımsız aday olan Şükrü Genç’e desteklerini açıklamaktadır.

 

Sarıyer’de yaşayan Tokatlı hemşerilerin yoğun yaşadığı mahalleler riskli alan ilan edilmiş ve yaşam alanları riske sokulmuştur. Şükrü Genç’in bu konuda verdiği mücadele ve emekleri takdir edilmektedir. Rantı değil, hemşerilerinin ve toplumun faydasını gözeten bir başkan olarak güvenimiz tamdır. Tokatlı STK’lar olarak bu haksızlığa dur demek için çağrı yapıyoruz. Tüm Tokatlı hemşerileri Şükrü Genç başkanımızı desteklemek için alanlara ve sandığa davet ediyoruz.

HüseyinHüseyin