ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 22:49
Advert

Türk Bayrağı ve Şehit kanıyla sulanmış toprak Giresun'a ulaştı

Türkiye'nin 80 İline gönderilen Türk Bayrağı ve Şehit kanıyla sulanmış toprak Giresun’a ulaştı. Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun'a gelen görevlileri makamında kabul ederek emanetleri teslim aldı.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 17-12-2021 15:37
Türk Bayrağı ve Şehit kanıyla sulanmış toprak Giresun'a ulaştı
"

Giresun Valisi Enver Ünlü, "Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Etkinlikleri" kapsamında Gaziantep’ten Giresun’a gelen görevlileri Makamında kabul etti.

Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından gönderilen Türk Bayrağı ile Şehit kanı ile sulanan toprağı teslim alan Giresun Valisi Ünlü yaptığı paylaşımda “Emanetleri teslim aldık Sayın Valim. 42 ve 47. Gönüllü Alayları bağrından çıkaran bir il olmanın bilinciyle Aziz Şehitlerimizin mukaddes hatıralarına sahip çıkmayı, vatan savunması kadar şerefli bir görev addediyoruz! Kurtuluşunuzun 100. yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Amasya, Tokat, Sivas ve Erzurum, 16 Aralık Perşembe günü Erzincan ve Gümüşhane illerini ziyaret ederek, Gaziantep Valiliğinden teslim aldıkları Türk Bayrağı ve Şehit kanıyla sulanmış toprakları ziyaret etikleri İl Valiliklerine teslim ettiler.

AdminAdmin