ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:02
Advert

Üniversiteyi kazananlara burs müjdesi! 12 bin liralık burs geliyor

Şebinkarahisarlı Sanayici İşadamları Derneği (ŞEBİNSİAD), Başkanı Müjdat Karayılan, üniversite adaylarına müjdeyi verdi. Üniversiteyi kazanan Şebinkarahisarlı öğrenciler karşılıksız burs alacak. 2023 YKS sonuçları açıklandı. Burs veren STK'lar burs tarifelerini açıklamaya başladı. Öğrenciler günümüz şartlarında eğitimlerini ekonomik anlamda da sürdürebilmeleri için burs aramaya başladı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 22-08-2023 01:02
Üniversiteyi kazananlara burs müjdesi! 12 bin liralık burs geliyor

2023-YKS Sonuçları açıklanmasıyla öğrenciler burs arayışı içine girdi.

ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan üniversite sınavını kazanan öğrencilere karşılıksız burs vereceğini duyurdu.

 

ÜNİVERSİTE ADAYLARINA KARŞILIKSIZ BURS

Başkan Karayılan, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği ile birlikte ortaklaşa yürüttüğü burs çalışmalarında öğrenci sınırı olmadan ilk 3 bine giren Şebinkarahisarlı öğrencilere burs verileceğini açıkladı.

 

12 BİN LİRA BURS VERİLECEK

Üniversite sınavını kazanan öğrencileri tebrik eden Başkan Karayılan “Üniversite sınavında ilk 3 bine giren kardeşlerimiz ŞEBİNSİAD Başarı Bursu için Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği ile irtibata geçebilirsiniz. Bu yılki bursumuz yıllık 12 bin lira olacaktır.” dedi.

 

ÜNİVERSİTE HAYATI BOYUNCA BURS VERİLECEK

Karayılan, açıklamasında ayrıca burs alan öğrencilerin yılda en az 1 defa ŞEBİNSİAD aktivitesine katılmaları gerektiğini bildirdi. Ayrıca, üniversite öğrenim süresi dışında öğrenciler okulun uzaması halinde de en fazla 1 yıl olmak kaydıyla burs süresi uzatabiliyor.

 

Yeni Şebinkarhisar Gazetesi

Ahmet Yeles

AdminAdmin