ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 02:47
Advert

Vali Off-Road parkurunu test etti

Temmuz ayında ikincisi yapılacak olan Off-Road Festivali için Vali Tanrısever, alanda incelemelerde bulundu.

SPOR
Giriş Tarihi : 25-01-2024 19:14   Güncelleme : 25-01-2024 19:18
Vali Off-Road parkurunu test etti

Temmuz ayında ikincisi yapılacak olan Off-Road Festivali için Vali Tanrısever, alanda incelemelerde bulundu.

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, temmuz ayında ikincisi yapılacak olan Gümüşhane Off-Road Festivali için alanda incelemelerde bulundu. Akçakale Mahallesinde bulunan parkurda özel donanımlı araca binerek parkuru tamamlayan Vali Tanrısever, adrenalin dolu anlar yaşadı.

Gümüşhane'de ilki 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde yapılan ve Türkiye'de büyük ses getiren Gümüşhane Off-Road Festivalinin ikincisi önümüzdeki Temmuz ayında yapılacak.

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, bugüne kadar katıldıkları yarışmalardan kazandıkları 63 kupayla büyük bir başarıya imza atan GÜMOFF’un davet üzerine Akçakale Mahallesindeki parkurda incelemelerde bulundu.

Beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’la birlikte alana giden Vali Tanrısever’i GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, Başkan Yardımcısı Alper Akçay ve sporcular karşıladı.

Kulüp yöneticilerinden daha önce yapılan festival hakkında detaylı bilgiler alan Vali Tanrısever daha sonra kulüp başkanı Şahin’in özel donanımlı aracına binerek off-road parkurunu tamamladı.

HüseyinHüseyin